Redaktionens 10 Favoriter Hittills I År

En tredjedel av året har gått och vi tycker det är dags att sammanfatta hur de senaste månaderna har sett ut på bloggen, genom att lista redaktionens tio favoriter. Det är alltid svårt att välja ut blogginlägg till en sådan här lista, då vi ju gillar allt vi väljer att dela med oss av här på sidan. Men det finns några bröllop och annan bröllopsinspiration som sticker ut och som vi vill passa på att lyfta igen och dessa tio ser du nedan.

Färgstarkt bröllop med cirkustema: Natalie + Marcus

Det här bröllop är fotograferat av Linda Eliasson och det är ett bröllop som ligger oss varmt om hjärtat. Varför? Jo, för det är avslappnat, kreativt, färgglatt och storslaget.


Lekfull Förlovningsfotografering Med Retrokänsla

Som vi gillar retroviben som går genom dessa foton! Heathers val av jeansskjorta och tyllkjol ger ifrån sig en känsla av 50-tal, och den passar verkligen in i den här miljön.


Lyxigt Minimalistiskt Elopement På Den Grekiska Ön Santorini

Lyxigt minimalistisk är ledorden för detta destinationsbröllop. Ett elopement till den grekiska ön Santorini, där Victoria och Edward gifte sig med en av de mest spektakulära utsikterna över Medelhavet.


Intimt Och Personligt Trädgårdsbröllop I Mustigt Röda Toner

Hela bröllopsdagen tar plats i ett litet trähus med tillhörande trädgård där brudparet har fixat i ordning en alldeles fantastisk tillställning bland palmar och tända ljus. Färgpaletten går i mustig röd och bränd orange tillsammans med ljusa toner i korall och puderrosa.


Bohemiskt Sommarbröllop: Ciaran + Thatcher

Vackert bohemiskt bröllop med magiska porträtt i bergsmiljö. Ett riktigt pangbröllop om du frågar oss!

Bohemisk Bröllopsinspiration Med Rustika Influenser

I den gröna naturen har de ställt upp möbler så att det nästan blir som ett inomhusbröllop utomhus, och det är så snyggt! Den bohemiska uppsättningen har mysiga influenser från den rustika looken, och resultatet är ett vackert elopement som vi alla skulle kunna återskapa med få resurser.

bröllop+elopement+blogg (1).jpeg

Trend 2019: Brudbukett i rostfärgad orange

En av vårens hetaste färg är “bränd orange” i alla dess nyanser. Det ska vara varma toner som gärna får hämtas från naturens egen färgpalett. En höstskog där löven fallit är en perfekt inspirationskälla för den som vill satsa på denna trendiga färgskala.


Makalösa Brudaccessoarer Av Tilly Thomas Lux

Tilly Thomas Lux ägs och drivs av designern Sally. Sally skapar de mest enastående bröllopsaccessoarer såsom brudkronor och örhängen och allt görs för hand i hennes studio i London. Vi på Sisters in Law fullkomligt älskar Sallys vackra och tuffa smycken och accessoarer och hoppas att du ska finna stor inspiration till ditt bröllop med hjälp av dessa kreationer.


Blommiga Brudklänningar Från Elodie Courtat

Det finns en speciell plats i våra hjärtan för klänningar med blomstermotiv. Och de klänningar vi ska visa nu är verkligen inget undantag, vi är helt förälskade i dessa skapelser från Elodie Courtat.

Elegant Destinationsbröllop I Toscana: Elin + Alex

Det är något visst med Italien. Med värme, böljande landskap och passion för mat och dryck är Italien ett drömresmål för många.

Har du några speciella favoritbröllop eller inspiration från de månader som vi gått? Berätta och länka gärna i en kommentar så vi får se vad just du gillar!