Trend 2019: Brudbukett i rostfärgad orange

En av vårens hetaste färg är “bränd orange” i alla dess nyanser. Det ska vara varma toner som gärna får hämtas från naturens egen färgpalett. En höstskog där löven fallit är en perfekt inspirationskälla för den som vill satsa på denna trendiga färgskala. Några naturmaterial får, även dem, gärna smyga sig in i sammanhanget. Ska du inreda en lägenhet funkar pampasgräs väldigt bra som fönsterdekoration, och det kommer inte att kännas obekant att se torkade blommor i en brudbukett heller, något som vi tror att vi får se mycket av under 2019. Att vi blir mer och mer inställda på att återanvända så mycket resurser som möjligt får allt fler infallsvinklar, och nu ser vi det alltså i blomstervärlden också. Vi svenskar har alltid tyckt om torkade växter av olika slag, så kanske var det bara en tidsfråga innan konceptet fick första plats i trendspaningarna? Hur som, vi på Sisters in Law uttrycker ett stort YES till den här trenden och hoppas på att den stannar ett bra tag!

Någon som håller med oss om detta är fotografen Linda Eliasson tillsammans med sitt team, som satt ihop en underbar inspirationsfotografering i skogens vackra miljö.

bröllopsblogg+inspiration

Buketten är skapad av Skillad Florals som skapat en fantastisk kreation av både torkade och färska växter.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Hur tar ni hand om era torkade blommor på bästa sätt? Har ni något superknep som gör att växterna torkar på ett bra vis? Det är ju en återkommande trend, förr i tiden såg vi torkad grönska i varje hem. Men som med alla trender som kommer åter så finns det ju små förändringar - hur vi komponerar trenden med andra material, i vilka sammanhang och användarområden. Kom gärna med egen inspiration om hur ni kommer styla torkade blommor i år! Kanske får vi se en torkad midsommarkrans i en rostig, varm kulör? Dela gärna med er av era idéer!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: Linda Eliasson Photography
Styling, dekor och idékoncept: Rental Stories
Klänning: The Wow Closet
Florist: Skillad Florals
Hår + Makeup: Sara Ingelsson
Modell: Malin Högberg
Plats: Brunnsvikens trädgård, Classicums visningsträdgård 
Film: JN Filmproduktion