Intimt Och Personligt Trädgårdsbröllop I Mustigt Röda Toner

Det är alltid en ynnest att få ta del av intima bröllop. Det känns på något vis som om man är där och delar upplevelsen med brudparet och deras närmsta vänner. Och så blir det alltid så mysig stämning i bilderna, vilket i alla fall får oss att vilja gå på bröllop nu direkt. Det är ingen tvekan om att känslan som råder över bröllop är något speciellt, både vad gäller stora och små bröllop. Bröllopet som vi ska få ta del av idag är ett sådant litet bröllop där alla får komma nära inpå den där känslan, och det kommer verkligen fram i fotografierna som fotografen Nikk Nguyen Photo tagit.

Hela bröllopsdagen tar plats i ett litet trähus med tillhörande trädgård där brudparet har fixat i ordning en alldeles fantastisk tillställning bland palmar och tända ljus. Färgpaletten går i mustig röd och bränd orange tillsammans med ljusa toner i korall och puderrosa.

bröllop+blogg
bröllop
bröllop
bröllop
bröllop+blogg
bröllop+blogg
bröllop+blogg
bröllop+blogg
bröllop+blogg
bröllop+blogg

Kan det här vara en av de bästa kombinationerna av olika klädesplagg, tro? Vi tycker den är fantastiskt snygg! En enkel playsuit med en off shoulder-volang, tillpiffad med en öppen kjol som framhäver benen och skorna på ett fint vis. Det är inte något man ser varje dag, men som vi gärna skulle vilja se mer av. Så härlig!

bröllop+blogg

Något vi inte heller ser så ofta är en röd kostym, men i dagens bröllop får vi göra det och det är ju så snyggt! Vi har förstått att det inte är det lättaste att få tag på kostymer i vinrött i herrbutiker, där utbudet fortfarande är väldigt traditionellt i olika nyanser av blått, grått och svart. Ett tips är att kontakta en skräddare och istället få din kostym uppsydd från grunden. Det behöver inte bli dyrare än att köpa en vanlig kostym, precis som att sy upp sin brudklänning inte behöver bli dyrare än att köpa en färdig.

bröllop+blogg
bröllop+blogg
bröllop+blogg
bröllop+blogg

Vi kan inte annat än bli alldeles varma i hjärtat av dessa mysiga bilder! Vi gillar att brudparet gjort den här dagen helt och hållet till sin egen, och vi hoppas att ni finner inspiration i det här bröllopet till att göra desamma med ert. Det brukar ofta pratas om att man inte vill se tillbaka på sitt bröllop om 20 år och ångra något. Men så länge man håller sig till vad man som par själva tycker om och låter sin personlighet styra, vad kan då gå fel? Omfamna era personligheter och ångra aldrig något som en gång gjorde er glada!

bröllop+blogg
bröllop+blogg
bröllop+blogg
bröllop+blogg
bröllop+blogg
bröllop+blogg

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Smycken: Collections Fine Jewlery, Baublebar
Skor: Gucci
Kostym: Suit Supply
Klädsel: Altar'd State
Tårta: Nothing Bundt Cakes
Lokal: Justine's Secret House