Lekfull Förlovningsfotografering Med Retrokänsla

Innehåller reklam för vårt egna varumärke Ellen Marie Bridal by Sisters in Law


I delstaten Texas huvudstad Austin finns en gata vid namn Rainey Street. En gata ni troligtvis inte hört om, den är inte så välkänd utanför Austins gränser. Någon som dock har stenkoll på den är fotografen Nikk Nguyen, som idag delar med sig av ett gäng härliga bilder från en förlovningsfotografering som tog plats i området kring denna gata. Tonen för fotograferingen var lättsamt, glatt och lekfullt - precis vad man kan hitta på Rainey Street. Det är en pulserande känsla som hålls som en röd tråd genom den här serien av foton och vi älskar det!

“On this tucked away street in Austin, Texas you’ll find quant houses lining the street that have been converted into bars along with a plethora of food trucks/trailers available to choose from. The atmosphere was buzzing and it produced the perfect vibes for a fantastic engagement shoot!” - Nikk Nguyen

bröllopsblogg+förlovningsfotografering

Visst ska hela familjen med på fotograferingen, uppklädda och stiliga!

bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering

Som vi gillar retroviben som går genom dessa foton! Heathers val av jeansskjorta och tyllkjol ger ifrån sig en känsla av 50-tal, och den passar verkligen in i den här miljön.

br%C3%B6llopsblogg%2Bf%C3%B6rlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering

Går ni i tankarna om att göra en förlovningsfotografering, men kanske velar för att ni inte vet hur ni vill styra upp den? Vi har massor av vackra, roliga och annorlunda förlovningsfotografier att inspirera dig med. Kika i vår kategori här!

bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
br%C3%B6llopsblogg%2Bf%C3%B6rlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering

Ni vet väl om att vi har vårt egna uppsättning av tyllkjolar? Vårt egna märke Ellen Marie Bridal erbjuder handsydda tyllkjolar i olika längder och färger, och skulle det vara så att du har en speciell färg i åtanke så syr vi mer än gärna upp en kjol åt dig i din kulör! Maila oss på info@sistersinlaw.se så berättar vi mer!

bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering

Vi tackar Heather och Alex för att vi fått ta del av deras härliga förlovningsfotografier, och hoppas på att de får en lika magisk bröllopsdag!

bröllopsblogg+förlovningsfotografering
bröllopsblogg+förlovningsfotografering