Inspiration Till Ett Bohemiskt Elopement I Joshua Tree Nationalpark

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar


Hoppas att ni har en fantastisk start på denna dag, vad ni än pysslar med. Och hoppas ni är redo att, för en liten stund, lämna detta vårväder och följa med oss på en liten virtuell resa till USAs västra solkust Kalifornien. Tillsammans med fotografen Traci Edwards Photography LLC ska vi besöka nationalparken Joshua Tree. En plats som sägs vara utmärkt för elopements, vilket vi verkligen förstår efter att ha sett dessa bilder. Dagens stylade elopement går i den bohemiska stilen, och känns som taget ur ett riktigt bröllop - med den lilla skillnaden att istället för en bohemstylad lokal så tar vigseln plats mitt ute i naturen.

bröllopsblogg+elopement
bröllopsblogg+elopement
bröllopsblogg+elopement
bröllopsblogg+elopement

Brudens klackskor i en mörk skogsgrön nyans är ju bara för snygga!

Här är andra skor vi gillar:

Pumps , Rizzo

Pumps, Rizzo

Pumps , Flattered

Pumps, Flattered

Pumps , Flattered

Pumps, Flattered


bröllopsblogg+elopement
bröllopsblogg+elopement
bröllopsblogg+elopement

Dessa trycksaker från Lauren Yvonne Design är så vackra! Handmålade blommor i olika nyanser av rött på vintagepapper med guldkant, bokstavligt talat!

Söker du trycksaker till ditt bröllop? Spana in Tryckstudion!


bröllopsblogg+elopement
bröllopsblogg+elopement

Vi känner att det här verkligen kan vara en bra inspirationskälla för er läsare som inte vill ha för mycket att förbereda inför ett bröllop, men som ändå vill göra någonting större för er själva. Om vi ser till den här fotograferingen, så är det ett väl ihopsatt elopement som möter ögat. Men lägg märke till att det inte är mycket detaljer som finns med - bara det “nödvändiga”. Här finns en handfull blomsterkreationer, trycksaker och en plats att hålla till på. Fotografen har hittat ett AirBnb-boende som passade stilen hon var ute efter, en plats utomhus för själva vigseln och sedan fyllt på med detaljer hon tyckte kändes passande. Det är alltså en ganska överkomlig lista av förberedelser, som resulterade i ett ljuvligt stylat elopement. Hur bra som helst!

bröllopsblogg+elopement
bröllopsblogg+elopement
bröllopsblogg+elopement
bröllopsblogg+elopement
bröllopsblogg+elopement
bröllopsblogg+elopement
bröllopsblogg+elopement

Vi hoppas att ni njutit av den här lilla resan, och att ni funnit inspiration i bilderna. Vi är väldigt nyfikna på vad ni tyckte, så berätta gärna för oss i en kommentar här nedanför!

bröllopsblogg+elopement

Fotograf: Traci Edwards Photography LLC
Klänning:Traci Edwards Photography - Rent the Dress
Trycksaker: Lauren Yvonne Design
Florist: AZ Fleuristas
Plats: Joshua Tree National Park