Bohemisk Bröllopsinspiration Med Rustika Influenser

För er som följt Sisters in Law på diverse plattformar ett tag vet nog vid det här laget att vi har en liten förkärlek till just bohemiska bröllop och elopements. Det är en väldigt bred gren inom bröllopsvärlden och alltid finns det något nytt att hämta inspiration från!

Idag ska vi få se ett stylat bröllop där inomhusmiljön flyttat utomhus. Bakom kameran hittar vi Heather Claramunt Photography, och tillsammans med de andra kreatörerna har de satt ihop ett elopement som inte är så beroende av var man befinner sig, mer än att det är utomhus. I den gröna naturen har de ställt upp möbler så att det nästan blir som ett inomhusbröllop utomhus, och det är så snyggt! Den bohemiska uppsättningen har mysiga influenser från den rustika looken, och resultatet är ett vackert elopement som vi alla skulle kunna återskapa med få resurser.

bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg

Den bohemiska stilen är starkt associerat med en avspänd känsla, och därför ett bra alternativ att hämta inspiration från för den som inte vill känna sig sådär traditionellt uppklädd på sin bröllopsdag. På brudgummen ser vi en avslappnad look som ändå känns lagom uppklädd. Att välja kostym i en annan färg än svart är en bra ände att börja i om man vill klä ner sin bröllopsklädsel lite, att skippa kavajen är också ett knep. Men det som verkligen sätter pricken över i:et i den här fotograferingen är de uppkavlade ärmarna. Casual, but smart!

bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg

Även brudklänningen är något vi vill lyfta fram, då den ljusa nyansen av persika på kjolen bidrar till en mjukare känsla.

bröllop+elopement+blogg

Vi fortsätter att se mycket brända färger och torkade växter i bröllopssammanhang, så som trenden förutspått nu för våren och sommaren. Så snyggt! Här har kreatörerna även använt sig mycket av växter som enkelt kan hittas i naturen - björkris, ljung och löv av olika slag. Enkelt, budgetvänligt och lättillgängligt för mer eller mindre alla som är bosatta inom Sveriges gränser.

bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg
bröllop+elopement+blogg

Fotograf: Heather Claramunt Photography
Smink och hår: Brooklyn Williams, The Beauty Baes
Modell: Kamina Flemming
Klädsel: Affordable Elegance Bridal CDA
Florist: In Bloom Spokane
Plats: Schmidt Cattle Co Events