Modernt och Elegant Bröllop: Megan + Josh

På ett bröllop med kärlek i överflöd gifte sig Megan och Josh på en vacker gård i Texas, USA. De valde att ha ett bröllop där det industriella och bohemiska hittade en väg att samspela med en färgpalett hämtad från naturen. De valde även att blanda in mörka toner av rött för att ge paletten lite djup, och mycket vitt för att hålla kvar den lätta känslan som passar så bra in på ett sommarbröllop.

Read More
Avslappnat Augustibröllop med Utomhusvigsel: Leonore + Kalle

Leonore och Kalle gifte sig en augustidag 2018 på Hofsnäs Herrgård i Länghem, som ligger en bit utanför Borås. De bjöd ini sina närmaste vänner och familj till ett avslappnat bröllop med utomhusvigsel på en udde vid sjön Åsunden. Med hjälp av bilder från Locksen Visuals och bruden Leonores ord får vi nu inspireras av hennes och Kalles bröllop.

Read More
Lekfulla och Stylish First Lookporträtt: Brittany + Logan

Framför oss idag har vi en vacker samling bilder från en first look med med brudparet Brittany och Logan. De träffades via ett band som Logan medverkade i, efter att Brittany och hennes vänner sett en konsert där bandet spelade. När showen var slut började de två grupperna av vänner att prata. Inte långt efter den dagen så fann de varandra över Instagram. Och resten, som de säger. är historia.

Read More
Bohemiskt Sommarbröllop i Jämtland: Richard + Jenny

Richard och Jenny träffades för första gången på en bar i Stockholm efter att ha matchat med varandra på Tinder. I somras stod de framför sina närmsta på sin stora dag. Med sig hade de Östersundsbaserade fotografen Amanda Freskgård, vars bilder vi idag ska få ta del av tillsammans med en känslosam berättelse från brudgummen RIchard. Han beskriver deras bröllop som en intim fest med bohemisk känsla, kantat med massvis av glädje!

Read More
Bohemiska Brudklänningar från Kite and butterfly

Den råa industriella looken tillsammans med en mjuk, moody bohomiljö är två begrepp som kanske inte går ihop bara sådär. Men sätt uppgiften att få dem gå tillsammans i händerna på några riktigt duktiga kreatörer, och ett säkert nej blir sakta men säkert ett solklart ja! Fotografen Cornelia Lietz står bakom kameran för dessa foton vi ska få se idag, och genom hennes ögon får vi ta del av sann magi!

Read More