Lantligt Och Avslappnat Bröllop På Strömma Farmlodge: Martina + Josef

Martina och Josef gifte sig en augustidag 2018 och anordnade ett mindre bröllop på Strömma Farmlodge i Tvååker, utanför Varberg. Med sig hade de bröllopsfotografen Elaine Lilje som med sitt vackert dova bildspråk har fångat detta avslappnade och hjärtliga bröllop. Med fokus på lantligt och en enkelhet kring detaljerna hittade brudparet sin röda tråd och nu ska bruden Martina få berättar mer om sin och Josefs härliga dag.

Read More
Haute Couture Brudklänningar Från Designern Rime Arodaky

Dessa handgjorda brudklänningar från Rime Arodaky är de finaste av de finaste. Handsydda av de sömmerskor som i Frankrike har längst och bäst erfarenhet av couture sömnad. Varje klänning är sydd efter modellens mått och får därför det exklusiva utseendet. Vi gillar verkligen hur det blir mer och mer kaxigt bröllopsmode på catwalken. Än så länge ser vi inte så ofta det i brudbutikerna i Sverige, men snart kanske det blir ett mer uttrycksfullt sortiment även där.

Read More
Elegant Sommarbröllop På Grekiska Ön Kreta: Vicky + Anthony

Vicky har rötter på Kreta, båda hennes föräldrar är födda i huvudstaden Chania, så för henne var det en stor önskan att få gifta sig med sin Anthony i just den staden. När bröllop kom på tal föreslog hon denna idé, varpå Anthony älskade den. Och så var det bestämt! Det väntade ett destinationsbröllop för det amerikanska paret.

Read More
Elegant Brudklänning Med Släp Att Inspireras Av Till Ditt Bröllop

Allt eftersom bröllopsvärlden utvecklas ser vi nya stilar, annorlunda klädsel och nytänkande tolkningar av hur en brudklänning kan se ut. En utveckling som vi gillar att lyfta fram i våra kanaler, och vi gör det gärna så mycket som det bara går! Idag tänkte vi dock se tillbaka lite, till den mer traditionellt utformade klänningen med släp. Även släp finns det ju en otrolig variation inom!

Read More
Bröllop I Lantlig Lyxkänsla: Elin + Kim

Elin och Kim gifte sig den 28 juli 2018 i Båstad och anordnade ett bröllop med lantlig lyx som ledord. Med en färgpalett i vitt, gammelrosa och guld skapades en lyxig och romantisk känsla i dekorationerna. Även gästerna blev ombedda att bära kläder i pastell, vilket är ett fint sätt att låta nära och kära bidra till helhetskänslan färgmässigt.

Read More
Elegant Destinationsbröllop På Italiens Amalfikust

Italiens Amalifkust är en destination som är älskad världen över, med dess underbara paradiskust och varma medelhavsväder. Här växer det citroner i träden, så som det gör äpplen i Sverige. Det är även en väldigt vacker plats för bröllop och elopements, vilket dagens par håller med om. Boendes i USA, valde de att hålla ett destinationsbröllop på kanske en av Europas vackraste kuster.

Read More
Stilsäkert Inspiration Till Vinterbröllop

Även om vintern fortfarande är ytterst närvarande i vårt avlånga land, så försöker vi lämna vintern bakom oss här på bloggen och istället rikta blickarna mot våren och sommaren för att inspirera alla er som planerar era bröllop i varmare grader. Men ibland kan vi inte låta bli att låta vacker vinterinspiration få ta plats ändå, så här kommer en serie underbara bilder i vinterlandskap från bröllopsfotografen Megan Swederski Photography.

Read More