Makalösa Brudaccessoarer Av Tilly Thomas Lux

Tilly Thomas Lux ägs och drivs av designern Sally. Sally skapar de mest enastående bröllopsaccessoarer såsom brudkronor och örhängen och allt görs för hand i hennes studio i London. Hennes moderna designersmycken har visats upp i bland annat Vogue Paris, Cosmopolitan och Brides och är en väldigt uppskattad designer för alla moderna brudar.

Fokus ligger alltid på att produkterna ska kännas lyxiga och därför används material som Swarovski krisaller och siden vid tillverkning av accessoarerna. Sally gör accessoarer enligt blivande brudars önskemål och att få lära känna varje brud är en den del som Sally gillar mest. “Att få lära känna bruden och förstå hennes stil, personlighet och sedan få skapa något till henne utefter det och hennes budget, det är det bästa med hela processen”.

Vi på Sisters in Law fullkomligt älskar Sallys vackra och tuffa smycken och accessoarer och hoppas att du ska finna stor inspiration till ditt bröllop med hjälp av dessa kreationer.

Så majestätiskt att matcha en maffig krona med lika maffiga örhängen!

Stora örhängen är lika snyggt som små örhängen.

Underbart med stjärnor på hårspännen, och så snyggt att ha det i längderna på håret!

Slutligen, en underbar hårkam att fästa tillsammans med slöjan. Vad tyckte du om smyckena? Är smycken en detalj som du prioriterar till ditt bröllop? Berätta gärna om dina tankar i en kommentar!