Blommiga Brudklänningar Från Elodie Courtat

Det finns en speciell plats i våra hjärtan för klänningar med blomstermotiv. Och de klänningar vi ska visa nu är verkligen inget undantag, vi är helt förälskade i dessa skapelser från Elodie Courtat. (Se också inlägget 8 Bohemiska Brudklänningar Att Inspireras Av från samma designer med ännu fler underbara brudklänningar). Klänningarna är en del av hennes kollektion år 2019, som hon själv beskriver som en harmonisk kollektion, skapad för kvinnor som vill kunna känna sig fria i sig själva. En kollektion för att uppmuntra kvinnor till att våga vara den man är, att våga lyssna på sitt inre. Det är en väldigt bra tanke att bygga på, tycker vi. Lite Girl Power sitter aldrig fel!

Den första klänningen är en vacker långklänning med röd vallmo och grönska broderad över hela kroppen. Ärmarna är utsmyckade med små prickar och en öppen del över axlarna. Som pricken över i:et täcks handlederna med en åtsittande spets.

brudklänning+blommig
brudklänning+blommig
brudklänning+blommig
brudklänning+blommig
brudklänning+blommig

Kombinationen nedan, av skjorta och klänning, är så snygg! Tyget har en lätt lila ton, matchat med vita ärmar av spets. En spännande design som känns nytänkande, vi hoppas på att få se fler i liknande riktning i framtiden! Vad tycker ni om den här stilen och de andra klänningarna? Vilken är er favorit?

brudklänning+blommig
brudklänning+blommig
brudklänning+blommig
brudklänning+blommig
brudklänning+blommig

Sist ut av klänningarna så bjuder vi på en riktig princessdröm! Denna rosa klänning är smyckad med påsydda rosor, en underbart snygg rygg och utsvängda ärmar. För att inte tala om den fina designen i halsen. Perfekt för ett härligt sommarbröllop!

brudklänning+blommig
brudklänning+blommig
brudklänning+blommig
brudklänning+blommig
brudklänning+blommig

För dig som letar efter en vacker, annorlunda slöja så kan det här kanske vara något? Med liknande brodyr som på den första klänningen vi visade, kan det här vara en söt detalj till en enklare klädsel. Den är enkel men detaljrik, med vita blommor som fästes i håret.

brudklänning+blommig+slöja
brudklänning+blommig+slöja
brudklänning+blommig+slöja

Fotograf: Lika Banshoya
Klänningar: Elodie Courtat