Posts in Förlovningsfotografering
Förlovningsfotografering vid Övergivet Flygplan

Under dessa år som Sisters in Law har funnits har vi nog aldrig publicerat en förlovningsfotografering innehållandes ett flygplan. Men det finns en första gång för allt, och vi älskar det! Efter en nödlandning precis bakom en mindre flygplats, blev planet lämnat på marken. Där står det nu och skapar en utmärkt bakgrund för exempelvis en förlovningsfotografering.

Read More
Urbana Förlovningsporträtt: Samantha + Chris

När Samantha och Chris förevigade sin förlovning med en porträttfotografering ville de blanda upp de vackra miljöerna med vardagliga, urbana platser för att fånga vardagsglädjen. Med hjälp av fotografen Nikk Nguyen Photo bestämde dem sig för en estetiskt tilltalande bar som första miljö, och en vacker plats precis vid vatten som den andra. En blandning av både urbant och sagolikt vackert, helt enkelt.

Read More
Lekfull Förlovningsfotografering i Naturmiljö: Megan + Josh

När Megan och Josh valde att göra en förlovningsfotografering ville de skapa ett lekfullt minne, så de klädde på sig sina finkläder och stegade tillsammans med fotografen Nikki Nguyen Photo ut i naturen. Fotografen berättar att de som par har nära till barnasinnet, och ville framhäva det i sina bilder. Det blev en härlig blandning av sofistikerad klädsel, massvis med skratt och kärlek i överflöd.

Read More
Lekfull Förlovningsfotografering Med Retrokänsla

I delstaten Texas huvudstad Austin finns en gata vid namn Rainey Street. Dit ska vi idag, för att få ta del av en underbar förlovningsfotografering där tonen för dagen är lättsamt, glatt och lekfullt - precis vad man kan hitta på Rainey Street. Det är en pulserande känsla som hålls som en röd tråd genom den här serien av foton och vi älskar det!

Read More
Förlovningsfotografering I Vacker Strandmiljö

Det fantastiska med förlovningsfotograferingar är hur olika de alla är - i miljö, i klädsel och personlighet. Idag ska vi få ta del av en förlovningsfotografering av fotografen från Authentic Collective. John och Jessica valde att ha sin fotografering på en stand i Kalifornien, med det underbara ljuset från solnedgången som sägs vara lite extra vackert i just solskensstaten.

Read More
Porträttfotografering I En Dramatisk Och Romantisk Stil

Några som verkligen fått smak för det här med parfotograferingar är Chastily och Justin. De ville fira sin treåriga bröllopsdag med just en porträttfotografering. När de gifte sig så hade de ett magnifikt bröllop med tema gatsby. Nu ville de tona ned det lite och hålla looken moody och romantiskt, med inspiration från Jane Eyre. Det blev väldigt smakfullt - foton med en mystisk känsla tillsammans med kärlek och ett härligt ljus.

Read More
Förlovningsfotografering I Spaniens Vackra Öknen

Det nyförlovade paret Mylène och Jon är hemmastadda i Paris, men ville göra något annat än den klassiska bilden framför Eiffeltornet för sin förlovningsfotografering. Tanken bakom fotograferingen var att bilderna skulle användas för att låta deras nära och kära veta att det planerades för bröllop. Ett sätt att berätta för världen att de var förlovade, med andra ord.

Read More
Förlovningsfotografering: Andi + Alex

Varje vecka delar vi kärlekshistorier där brudpar berättar om sin bröllopsdag. Idag delar vi en kärlekshistoria före bröllopet, där Andi och Alex berättar allt om förlovningen och tankarna kring deras stundande bröllop. Deras förlovningsbilder är tagna av Don Bringas, som fångar essensen av Andi och Alex som ett par. Skrattandes och busigt fåniga.

Read More
Förlovningsfotografering I Soluppgång En Vinterdag

Även då vintern ofta ses som kall, lång, mörk och till och med lite eländig så är den ju också väldigt vacker, mysig och förhoppningsvis fylld med vackra, soliga vinterdagar. Vintern är årstiden med underbara soluppgångar och krispig luft, mysiga utflykter och en termos fylld med varmt kaffe. Och just detta utgör ett sådant fint tillfälle för fotograferingar.

Read More
Romantisk förlovningsfotografering med rustik känsla

Idag får vi se en förlovningsfotografering av Savannah Avril Photography med ett resultat som påminner lite om den klassiska Hollywood-känslan - kärlek i regnet. Så romantiskt! Det är mjuka toner tillsammans med en väldigt rustik, gammal byggnad som ger en härlig, lite hårdare kontrast till all grönska.

Read More