Posts in Förlovningsfotografering
Porträttfotografering I En Dramatisk Och Romantisk Stil

Några som verkligen fått smak för det här med parfotograferingar är Chastily och Justin. De ville fira sin treåriga bröllopsdag med just en porträttfotografering. När de gifte sig så hade de ett magnifikt bröllop med tema gatsby. Nu ville de tona ned det lite och hålla looken moody och romantiskt, med inspiration från Jane Eyre. Det blev väldigt smakfullt - foton med en mystisk känsla tillsammans med kärlek och ett härligt ljus.

Read More
Förlovningsfotografering I Spaniens Vackra Öknen

Det nyförlovade paret Mylène och Jon är hemmastadda i Paris, men ville göra något annat än den klassiska bilden framför Eiffeltornet för sin förlovningsfotografering. Tanken bakom fotograferingen var att bilderna skulle användas för att låta deras nära och kära veta att det planerades för bröllop. Ett sätt att berätta för världen att de var förlovade, med andra ord.

Read More
Förlovningsfotografering: Andi + Alex

Varje vecka delar vi kärlekshistorier där brudpar berättar om sin bröllopsdag. Idag delar vi en kärlekshistoria före bröllopet, där Andi och Alex berättar allt om förlovningen och tankarna kring deras stundande bröllop. Deras förlovningsbilder är tagna av Don Bringas, som fångar essensen av Andi och Alex som ett par. Skrattandes och busigt fåniga.

Read More
Förlovningsfotografering I Soluppgång En Vinterdag

Även då vintern ofta ses som kall, lång, mörk och till och med lite eländig så är den ju också väldigt vacker, mysig och förhoppningsvis fylld med vackra, soliga vinterdagar. Vintern är årstiden med underbara soluppgångar och krispig luft, mysiga utflykter och en termos fylld med varmt kaffe. Och just detta utgör ett sådant fint tillfälle för fotograferingar.

Read More
Romantisk förlovningsfotografering med rustik känsla

Idag får vi se en förlovningsfotografering av Savannah Avril Photography med ett resultat som påminner lite om den klassiska Hollywood-känslan - kärlek i regnet. Så romantiskt! Det är mjuka toner tillsammans med en väldigt rustik, gammal byggnad som ger en härlig, lite hårdare kontrast till all grönska.

Read More
Förlovningsporträtt bland varma stränder och turkost vatten

Fotografen Therése Winberg har nyligen spenderat några månader i Thailand och under resan fick hon bland annat träffa thailändskan Lookmai och hennes franska pojkvän Yohan som var förlovade. Therése porträtterade paret i en rad vackra bilder i minimalistiskt uttryck och visst drömmer man sig bort till varma stränder med turkost vatten?

Read More
Förlovningsfotografering i urban miljö

Dagens inspiration är från fotografen Aline Marin Photography, som tog med det förlovade paret Danielle och Michael ut på en promenad i stadsmiljö. Med ett vackert kvällsljus skapar Aline romantiska porträtt i en urbana miljö och vi hoppas att detta ska inspirera fler till att ta parporträtt, förlovad eller ej. 

Read More
Förlovning i växthus

Det är inte ofta som ett frieri blir dokumenterat i sin helhet och där känslorna fångas i sin äkthet. När Jonathan skulle fria till sin Kelly ville han få stunden förevigad och tog fotografen Kap2ure till hjälp för att anordna en stylad fotografering. Kelly tackade ja till att vara modell och Jonathan kunde planera alla detaljer utan problem. 

Read More