Förlovningsfotografering Vid Gardasjön I Norra Italien: Vy + Sanjay

Inlägget innehåller annonslänkar.


Gardasjön är den största sjön i Italien, vackert belägen i norra Italien ungefär halvvägs mellan Venedig och Milano. Sjön och området runt omkring är känt för sina vinodlingar och inte minst utsikten som fick fungera som backdrop till den förlovningsfotografering vi vill dela med er idag. Dagen före sitt bröllop planerade Vy och Sanjay in en förlovningsfotografering med fotograf Anthony Argentieri som är känd för att plåta på spektakulära destinationer: “I am in constant movement, suspended between a trip, a photo and the warmth of my family” berättar Anthony. De bilder du snart ska få se är fyllda till bredden av kärlek och äventyr, låt oss bestiga berget tillsammans med det blivande brudparet och försvinna in i deras värld en stund.

förlovningsfoto + porträttfoto
parfotografering + couplegoals
förlovning + engagement

Vi börjar med att ta en närmare till på den blivande brudens outfit. Dagen till ära har hon valt ett matchande set i en svalt gul färg som inte bara är sådär härligt sommarskön, utan även ger henne en elegant och dramatisk siluett som gör sig väldigt vackert på bild.

jumpsuit + byxdress + fashion
förlovade + trolovade + brudpar
backpack + backpackers + bergsmiljö
utsikt + bergsvy + berglandskap

Låt oss stanna upp en stund och insupa miljön! Vår fantasi om den italienska idyllen får verkligen eld på sin kvarn när vi ser dessa bilder, och med all rätt. Vilken utsikt!

vilkenvy + utsikt + landskapsfotografering
glädje + kärlek + förlovade

Tre anledningar att boka en förlovningsfotografering:

  • Se förlovningsfotograferingen som ett genrep inför bröllopsdagen och en chans för er och fotografen att lära känna varandra lite bättre.

  • Ni kan använda bilderna från förlovningsfotograferingen till bröllopsinbjudan och trycksaker, bara fantasin sätter gränserna.

  • Kan man någonsin få för många lyckliga minnen tillsammans? Inte enligt oss! En rolig idé kan vara att ge bort inramade bilder av er till de som tyvärr inte kan närvara på bröllopsdagen, eller kanske som julklapp/present till släktingar som bor långt borta?

blivande brud + brudpar + brudgum
tillsammans + förlovade + giftasig
couple + förlovningsporträtt + porträtt
diamant + förlovningsring + ring
smycken + accessoarer + örhängen
makeup + sminkning
kärlek + lycka + bröllop
mountainview + view + natureshot
lifemeup + lifteachotherup
förlovade + engaged

Våga vara spontana framför kameran, något som Vy och Sanjay gjorde riktigt bra. De ser ut som att de aldrig gjort annat än att stå framför kameran tillsammans! Precis som vi alltid råder våra läsare att låta er personlighet leda vägen i bröllopsplaneringen, så vill vi uppmuntra dig som kanske inte känner dig helt bekväm framför kameran att ta tillfället i akt och släppa på garden. Denna stund, precis som ert bröllop, handlar bara om er.

smile + leende + roligt
hållahanden + holdhands
makeupartist + makeup + smink
bergsfotografering + mountainphotoshoot
siluett + couple + porträttfoto

Även här hemma i Sverige finns massor av vackra platser som lämpar sig perfekt för en förlovningsfotografering. Spana in vårt arkiv om du letar efter en fotograf som kan föreviga ditt bröllop eller event, ofta har fotografen koll på locations som står ut från mängden och kan komma med idéer som ni kanske inte ens tänkte på. Stort tack till Vy, Sanjay och fotograf Anthony Argentieri för att vi fick följa med på vad som verkar ha varit en oförglömlig dag!

smile + lycklig + kära
kram + tillsammans + brudpar

Fotograf: Anthony Argentieri.