Förlovningsfotografering I Toronto Med Endast Täcken Som Klädsel

Planerar du och din partner att göra en förlovningsfotografering? När ni bokar er bröllopsfotograf lär ni få frågan om att göra en förlovningsfotografering, eller parfotografering som det också kan kallas, innan bröllopet. I vissa fotografers paket ingår en sådan fotografering i priset och det är en mysig grej att göra samtidigt som ni får vänja er vid att stå framför kameran.

En förlovningsfotografering kan se ut hur som helst. Det kan ske i ert hem, på ert favoritcafé, längst ett promenadstråk vid vattnet. Känner ni er i grunden obekväma framför kameran kanske fotograferingen bör ske på ett tivoli eller annan lekfull plats, där man kan vara mer kreativ och inte behöva känna att man som par är i fokus på samma sätt.

De bilder vi ska få se idag är av den lekfulla karaktären. Genom en stadsvandring i Toronto med bara täcken som klädsel bryter fotografen Astora Studio mönstret för hur många förväntar sig att en vanlig förlovningsfotografering ser ut. Vi älskar det!

Är ni just nu på jakt efter en fotograf till ert bröllop eller annan stund i livet som ni vill föreviga?
Spana in följande talanger som kan fånga er dag med bravur:

Paulina_1 (3).jpg

Paulina Gabre

Fotograf i Stockholm

matildaaudasbjörkholm-4.jpg

Matildas Tillvaro

Fotograf i Umeå

martin_k_1 (7).jpg

Martin k - Prana foto

Fotograf i Stockholm

Hur vill du att din och din partners förlovningsfotografering ska bli? Använd tillfället att göra någonting utöver det vanliga, men som samtidigt känns som NI.

Peretokin_Peretokina_Astora Studio | Toronto Wedding Photography_240_low.jpg

Photographer: Astora Studio
Stylist: Anna Nochko