Dramatisk Förlovningsfotografering På Stranden Bland Klippor

Idag ska vi få följa med på en förlovningsfotografering tillsammans med fotografen från Preserve Studio. Vi ska till Kalifornien, där Lindsey och Ron valde att göra sin fotografering. Fin Shark Cove, som området heter, är beläget precis vid Stilla havet och är känt för sina vackra stränder och klippiga miljö. Och redan där vet vi att det kommer bli en fantastisk serie bilder att kolla igenom.

Att välja sin miljö för en fotografering handlar mycket om vilka man är som personer. Men även om vilken känsla man vill ska träda fram genom kameran. Självklart är det ni som blivande brudpar som sätter tonen, men beroende på vad ni är ute efter kan det behövas rätt bakgrund för att ro hem hela skeppet. Fundera ut hur ni vill att era porträtt ska se ut och börja sedan spåna på om det finns en plats som kan hjälpa er nå den målbilden. Eller så har ni släppt fantasin lös och vill hellre låta er kreativa ådra få skina, så ni väljer att skapa en miljö som inte redan finns. Det låter ju helt fantastiskt! Som tur är finns det inga regler när det kommer till förlovningsfotograferingar, så det är bara att sätta igång och spåna.

För att hjälpa er på traven lite, ska vi nu kika lite närmre på den här förlovningsfotograferingen.

förlovning fotografering bröllop
förlovning på stranden
förlovning bukett

Så fin bukett! Att ha med sig något att hålla i eller fokusera på under fotograferingen är ett bra tips för dig som känner dig lite nervös framför kameran. Självklart har du din partner där, men vill du ta enskilda bilder kan det kännas tryggt att ha något att hålla i.

bröllop förlovning blå klänning
fotografering stranden
naturfotografering bröllop
förlovning staden natur
klippor natur bröllop
förlovning blå klänning

Söker ni en fotograf till ert bröllop, förlovningsfotografering eller andra tillfällen som ni vill föreviga?
Spana då in följande fotografer som finns på olika platser i Sverige, men som gärna reser för att fånga era speciella ögonblick:

matildaaudasbjörkholm-3 (1).jpg

Matildas tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

Paulina_3 (2).jpg

Paulina gabre

Bröllopsfotograf i Stockholm

034A4103.jpg

Amanda Freskgård

Bröllopsfotograf i Östersund

förlovning fotograf tips
klädsel förlovning fotografering

Vi säger grattis till det blivande brudparet och tackar för att vi fått ta del av fotona. Hoppas att ni läsare tyckt om den här bildserien lika mycket som vi har!

förlovning naturen

Fotograf: Preserve Studio
Florist: RoseMarry&Vine