Mysig Förlovningsfotografering På Vingård i Höstskrud

Idag vill vi dela med oss av en av de mysigaste fotograferingen vi sett. Är ni beredda på en bildserie av höstinspiration deluxe?

Paret Jyo och Anush kommer egentligen från Indiana, men valde att flytta till Kalifornien. Mitt i allt flyttande hann de både med att förlova och gifta sig, men missade att ta chansen till en förlovningsfotografering. Så när deras 1- årsdag för bröllopet nalkades, valde de att slå ihop årsdagen med en förlovningsfotografering för att fira båda delarna.

Som fotograf valde paret Paulina Perrucci Photography, och tillsammans gav de sig ut till en vingård i närheten. Årsdagen faller på en höstdag, så Jyo och Anush tog tillfället i akt att gå all in vad gäller höstmys. De plockade med sig filtar, varm choklad och mysiga kläder i höstiga färger.

mysig förlovningsfotografering
porträtt i skogen
förlovningsfotografering natur
förlovningsfotografering utomhus
höstfotografering förlovning

Åh, dessa höstfärger! Finns det något vackrare än naturen när gröna blad blandas med röda och gula?

höstfotografering klädsel
förlovningsfotografering idéer
förlovning skogen
vingård fotografering
förlovning vingård höst

Vad vi gillar med den här fotograferingen är att den visar hur enkelt det är att skapa en vacker miljö. Även om ni inte bor nära en vingård, eller ens vill ha er fotografering på en vingård, så är miljön enkelt utbytt mot valfri natur. Allt ni behöver för att skapa den här stilen av fotografering är sånt som ni själva tycker är mysigt. Basera färgpaletten på era favoritkulörer, er bröllopsårstid eller något helt annat. Valen är era att göra precis så som ni vill, det bästa som finns är en fotografering där parets personligheter får komma fram och visa vägen. Håller ni med?

vingård porträtt höst

Tro det eller ej, men i Sverige finns det faktiskt gott om vingårdar. Runt om i Skåne hittar du massvis av vingårdar likt den här i Kalifornien, alla med sin egna charm.

förlovning höst fotografering
mysig fotografering utomhus
naturfotografering förlovning