Förlovningsfotografering Med Egen Touch: Brittany + Dan

Paret Brittany och Dan hade planerat en semester i den Kaliforniska ökenstaden Palm Springs, men de ville även få till en förlovningsfotografering när de ändå var där. Palm Springs är, förutom ett populärt semesterställe, ett område med många vackra vyer. Paret kontaktade Jenn & Pawel Photography och idag ska vi få ta del av fotona från deras förlovningsfotografering.

Palm Springs ligger mitt ute i öknen och blir därför otroligt varmt under sommarhalvåret. För att undvika hettan valde paret att göra en fotograferingen i soluppgången. Så fint! Ljuset i soluppgången kan liknas med det guldiga sken som blir när solen går ner, så för er morgonpigga par kanske en porträttfotografering i soluppgången vara ett alternativ? Det är ju särskilt enkelt under de kallare månaderna, då solen går upp ganska sent på dagen.

Men nog om soluppgångar, nu spanar vi in dagens brudpar som firar sin förlovning med en riktig magasinsfotografering. Den blivande brudgummen Dan hade hyrt en gammal Mercedes från 80-talet som fick följa med under dagen, en bil som passar helt perfekt in i den här lilla staden.

förlovningsfotografering solnedgång
förlovningsfotografering klädsel
förlovningsfotografering byxdress
förlovning outfits
förlovningsfotografering idéer
förlovningsfotografering urbant
förlovningsfotografering
klädsel förlovning
förlovning i öknen
förlovningsfotografering idéer
förlovning fotografering utomhus

Paret åter runt tillsammans med fotografen och tog porträttbilder på olika ställen. Att fara runt bland olika platser, byta miljöer och bara leka runt lite kan hjälpa de nervösa nerverna som möjligtvis kan krypa fram när man ska stå framför kameran. Att variera sina miljöer kan hjälpa hjärnan att ta bort fokus från er själva, om tanken att stå framför en kamera skämmer lite. Det är alltid nervöst att göra något man är ovan med, och att stå framför en professionell kamera är inget de flesta av oss gör varje dag. Prata med er fotograf och se vad ni som grupp kan göra för att minska nervositeten inför fotograferingen, det viktiga är ju trots allt att ni som par har det roligt under er fotografering.

förlovning idéer
porträttfotografering utomhus
fotografering utomhus idéer
förlovningsfotografering elegant
förlovningsfotografering utomhus
förlovningsfotografering natur
förlovning i öknen
avslappnad förlovningsfotografering
förlovningsfotografering kväll