4 Känslosamma och Kreativa Förlovningsfotograferingar

Har du och din partner gjort en förlovningsfotografering? I det här inlägget har vi valt ut några favoriter från arkivet när det kommer till kreativa förlovningsfotograferingar och även en del frierier som fångats på bild. Vi dyker rakt ner i världen av nyförlovade par och spanar in deras porträttfoton.


Parporträtt bland vida vyer och urbana konstraster

Ulrich Sperl är en österrikisk fotograf som utmanar sig själv att inte göra allt för romantiska bilder, utan porträtterar sina par på ett mer kreativt vis. Bland vida vyer blandat med urbana kontraster vill han här inspirera för mer påhittighet när det kommer till förlovnings- och bröllopsporträtt.

Foto: Ulrich Sperl

Lekfull Förlovningsfotografering Med Retrokänsla

I delstaten Texas huvudstad Austin finns en gata vid namn Rainey Street. En gata ni troligtvis inte hört om, den är inte så välkänd utanför Austins gränser. Någon som dock har stenkoll på den är fotografen Nikk Nguyen, som här delar med sig av ett gäng härliga bilder från en förlovningsfotografering som tog plats i området kring denna gata. Tonen för fotograferingen var lättsamt, glatt och lekfullt - precis vad man kan hitta på Rainey Street.

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Fotograf: Nikk Nguyen Photo

Förlovningsfotografering: Keilah + Kudzai

Keilah och Kudzai har länge haft en långdistansförhållande, då Keilah bor i USA och Kudzai i Sverige. Fotografen Louise Johansson, Wild Stories, mötte paret i Stockholm när de träffades igen efter en längre tid isär för att fånga känslorna av återseendet. Här får vi följa med på själva frieriet, vilket alltid är spännande! Klicka dig vidare via titeln ovan för att ta del av det.

Fotograf: Wild Stories

Fotograf: Wild Stories


Förlovning i växthus

Det är inte ofta som ett frieri blir dokumenterat i sin helhet och där känslorna fångas i sin äkthet. När Jonathan skulle fria till sin Kelly ville han få stunden förevigad och tog fotografen Kap2ure till hjälp för att anordna en stylad fotografering. Kelly tackade ja till att vara modell och Jonathan kunde planera alla detaljer utan problem. Se hela bildserien här.

Fotograf: Kap2ure

Fotograf: Kap2ure

Söker ni som par en fotograf till er förlovning, bröllop eller familjeporträtt?
Spana då in följande fotografer som ni också hittar i vårt arkiv med bröllopstjänster:

martin_k_1 (5).jpg

Martin K

Fotograf i Stockholm

034A9004 (1).jpg

Amanda Freskgård

Fotograf i Östersund

amanda_och_andreas_brollop_fotograf+lisa-marie+chandler_008_web (2).jpg

Lisa-Marie Chandler

Fotograf i Stockholm