Bohemiska brudklänningar i industriell miljö

Ett inlägg fyllt med bohemisk inspiration har vi till er idag! Det blir mycket vitt tillsammans med vackra buketter av grönska, en vacker vigselbåge monterad direkt på väggen och smarriga bakelser. Dessutom visar vi upp tre olika sätt att bära den bohemiska stilen vare sig man önskar klänning eller kjol. Vilken klädsel är din favorit?

brudklänning+bröllop

Fint mönster på spetsen i överdelen, alltid kul att se ett alternativ till de traditionella spetsblommorna! Det här mönstret påminner nästan lite om virkat. Toppen är snyggt kombinerad med en helt slät kjol med långt släp. Enkelt, elegant, chic! Dessutom är lite lite kära i den där blomsterkransen, pricken över i:et!

bröllop+chic+brudklänning
Boho+brudbukett+brudklänning+bröllop
bröllop+chic+brudbukett
bröllop+chic+trycksaker

Vi är stora fans av att bära tvådelat, man ger sig själv liksom lite fler valmöjligheter när det kommer till att mixa och matcha top och nederdel. Speciellt smidigt är det när man vill ha två olika färger! Här har de valt att gå för en spetskjol som de matchat till en enkel top. Även då toppen är ganska simpel så har den ändå sina små detaljer, som guldkedjan i ryggen och spetskanterna i slutet av ärmarna och rund midjan. Små saker som gör stor skillnad!

bröllop+chic+brudklänning

Att sätta upp tavelramar utan någon tavla i dem kanske känns lite annorlunda för de flesta, och eventuellt så kan det ju komma att bli lite… tråkigt utan bilder. Men så vet vi ju alla att det inte går att veta något till hundra procent utan att ha testat det först. Vilken tur att gänget som fixat denna fotografering testat och nu kan visa upp hur fint det blev med blommor i ramarna istället!

bröllop+chic+brudklänning
bröllop+chic+brudklänning

Ett helt bord fullt med godsaker! De små pastelliga macaronsen är ju ett säkert kort till bröllop, och dessutom är de färgmatchade med muffinsen här. Så fint!

bröllop+chic+tårta
bröllop+chic+tårta
bröllop+chic+bakselser

Den sista klädseln är mer av den traditionella bohemstilen med vida ärmar och hög krage. Även här har de valt att ha ett spetsmönster på överdelen av klänningen och en mer enkel kjol. Hela looken känns väldigt uppklädd men avslappnat, vi gillar det!

bröllop+chic+brudklänning
bröllop+chic+brudklänning