Ny Brudkollektion Från Franska Oksana Kokhan

Har du följt vår blogg ett tag, så känner du säkert igen fotografen Pierre Atelier vid namn, då hans bilder fått pryda vår blogg vid ett flertal tillfällen. Med sin bas i Paris fotograferar han bröllopsmode, festmode och bröllop i Frankrike och vi har själva haft äran att träffa Pierre då han fotograferade vårt första släpp av tyllkjolar för ca 1,5 år sedan. Se några av bilderna här: Champagnefärgad tyllkjol från Ellen Marie Bridal - by Sisters in Law. Vi fick en rundtur bland Paris bästa fotoplatser och njöt av varenda vy. Idag bjuder Pierre på fler Parisbilder, den här gången från vackra Montmartre där han fotograferade Oksana Kokhans senaste kollektion. Bildernas andas Paris, och vi blir otroligt sugna på att resa tillbaka dit med en gång!

brudklädsel paris
brudklänning slits

Så snyggt med slits i undertyget som ser ut att vara i chiffong, följt av ett tunt lager av tyll som översta lager. Väldigt elegant! Lägg också märke till de snygga guldskorna.

brudklänning chiffong
spetstopp bröllop
brudklänning bröllop paris
brudklänning
brudkjol med släp

Tvådelad brudklädsel är ett bra val för dig som vill kunna pussla ihop din egen brudlook. Du behöver inte välja kjol och topp från samma varumärke, men se till att nyanserna matchar, då det finns väldigt många olika nyanser av vitt.

brudkjol och brudtopp
bröllopsfotograf Paris Pierre Atelier
bröllopsfotograf Paris Pierre Atelier

Djup urringning utan att det känns för avklätt.

brudklänning bröllopsblogg

De vackra blomsterkransarna är från Les Couronnes de Victoire, och de har synts tidigare här på Sisters in Law. Vill du se mer av dem? Spana in det här blogginlägget: Blomstrande accessoarer till bröllop.

bröllopsfotograf Paris Pierre Atelier

Tack Pierre för att du åter igen delar med dig av vackra bilder från Paris!

Brudklädsel bröllop

Fotograf: Pierre Atelier
Brudklänningar: Oksana Kokhan
Accessoarer: Les Couronnes de Victoire