Toppar och Tröjor Att Matcha Till Kjolen På Bröllopet

Inlägget innehåller annonslänkar


Tvådelad klädsel på bröllopet blir mer och mer populärt för varje år som går. Senaste i denna måndagens bröllopsberättelse valde bruden Olivia tvådelat och matchade en vit tyllkjol med ett grönt linne. I det här inlägget vill vi visa våra favoriter när det kommer till att styla en look med topp och kjol. Vi har utgått från en bas i våra tyllkjolar Ellen Marie Bridal by Sisters in Law tillsammans med toppar i tre olika kategorier för att ge er lite inspiration om hur man kan hitta en snygg och anpassad klädsel som brud. Vilken blir din favorit?

Vitt

Vitt är ett säkert kort inom bröllopsvärlden, det har ingen missat. Vitt är en neutral färg som går att matcha med precis vilken annan kulör som helst, och passar utmärkt om du valt en nederdel i starka nyanser. Förutom vår vita tyllkjolar finns våra tyllkjolar i olika nyanser av beige, rosa och blått där kjolen tar en stor del av uppmärksamheten. Då kan det vara fint att matcha med en topp i en neutral färg. Eller så kör du all in med färg på färg, alternativ på det hittar du längre ned i inlägget.

Vill du ha en helt annan färg på kjol än de vi har i vårt sortiment? Skriv till info@ellenmariebridal.com för en specialbeställning. Vi har nämligen tillgång till över 50 olika färger på tyll att välja mellan.


Färgglatt

Matcha färg med färg eller tillför en liten pop of color till din look med en söt topp. Att välja färg ska vara roligt, men att välja en illröd tröja när man inte är bekväm med färg kan självklart kännas skrämmande. Vi vill därför tipsa om att det finns fler sätt att tillföra färg till en look, som inte är lika iögonfallande. Pigga färger på nagellack och skorna till exempel.

Foto: Zanna Metzer

Foto: Zanna Metzer


Stickat

Stickat är alltid en favorit hos oss. Det är något med kombinationen av en elegant tyllkjol och en stickad topp som gör det balanserat och mer jordnära. Det är ett perfekt val för den som vill känna sig fin på sin stora dag, men som samtidigt vill hålla tillbaka lite på allt glam. Eller varför inte plocka fram den stickade skönheten när kvällen kryper på och luften blir lite kallare?