Många fördelar med tvådelat till bröllop

Inlägget innehåller annonslänkar


Många brudar väljer tvådelat för att få till sin drömklädsel på bröllopet och det är en trend som blir allt mer vanlig. Fördelarna med att välja tvådelat till sitt bröllop är många. Du får inte bara möjligheten att själv "skräddarsy" din klädsel, utan har stora möjligheter att variera din klädsel under bröllopsdagen ifall du skulle vilja. Dessutom kan du använda både topp och kjol varför sig efter bröllopet. Vill du inte använda en långkjol i din vardag? Kapa av den under knäna och få en lyxig sommarkjol.

Ett exempel på en modern och minimalistisk look får vi av From the Hip Photo som i en urban miljö inspirerar till tvådelat.

tvådelat+bröllop
tvådelat bröllop

Vackra brudtoppar:

Spetstopp , By Malina

Spetstopp, By Malina

Spetstopp , By Malina

Spetstopp, By Malina

brudklädsel
tvådelat bröllop

Fotograf:  From the Hip Photo
Brudklädsel: Blue Bridal Boutique
Hårstylist: Glamour Bar Denver
Modell: Wilhelmina Denver