Bohemsikt elopement bland bergen

Inlägget innehåller annonslänkar


Det är alltid särskilt kul att se bröllop och elopements när det lagts ner ännu lite ansträngning för att få till precis det som man tänkt sig. Att göra något helhjärtat, det är som om ytterligare en dimension av wow-faktor uppenbarar sig. Detta stylade elopement tycker vi har just detta! Inte bara att utsikten i dessa bilder är underbar, utan även att teamet bakom denna fotograferingen har lagt ner så mycket tid och arbete i att få med sig allt detta på sin hike och få ihop en så snygg set up. WOW, säger vi!

Den bohemiska looken känns spot on tillsammans med miljön och färgvalen på detaljerna lika så. Det är diskreta färger som känns naturliga blandat med lite mer iögonfallande kulörer, så som den gula kudden och den mörkröda mattan. Just mattan skapar känslan av ett område, och ramar in bordet så att det inte känns som om bordet står mitt ute i ingenstans. Att skapa en atmosfär som denna genom en så enkel detalj som en matta, när det inte finns väggar är ett enkelt sätt att få till en helhetskänsla som hjälper till väva tillsammans alla dekorationer och möbler.

bröllop+boho+öknen+dukning

Alltså är inte det här bordet med mixade buteljer och blommor härlig att se på? Ni som gillar att mixa och matcha går säkert igång på det lika mycket som vi!

bröllop+boho+öknen+dukning

Relaterade produkter

Fotogenlampa , Design Online

Fotogenlampa, Design Online

Ljuslykta , Indiska

Ljuslykta, Indiska

Vas , Design Online

Vas, Design Online


bröllop+boho+öknen+dukning

Det är kanske inte såhär vi föreställer oss den klassiska öknen, men faktum är att området runt Williams Lake i Kanada har sina spår av öken i form av sanddynor och ökenväxter. Det är så fint att detta fått följa med upp på bordet i form av små kaktusar, cirkeln är sluten!

bröllop+boho+öknen+dukning

Det gröna färgvalet på klänningen känns självklar och är sååå underbar! Den smälter samman med miljön och bordsdekorationerna samtidigt som den står ut tack vare att det är en mer klargrön nyans än vad, till exempel, träden i bakgrunden är. Blomsterkransen, fullspäckad med vackra blommor, är dessutom en DRÖM tillsammans med modellens vackra hår.

bröllop+boho+öknen+brudkänning+blomsterkrans
bröllop+boho+öknen+brudkänning+blomsterkrans

Andra gröna favoriter:

bröllop+boho+öknen+brudkänning+blomsterkrans
bröllop+boho+öknen+brudbukett
bröllop+boho+öknen+brudbukett
bröllop+boho+öknen+dukning

Fotograf: Roberta McLean Photography
Design + Dekor: Something Borrowed Events + Hopkins Design Studio
Klänning: Brides & Belles
Florist: Dream Day Bouquet Floral Design
Makeup och hår: Jillian Clary
Smycken: Stella & Dot