Alternativ Bröllopsinspiration Till Brudklädseln med Ljusblå Tyllkjol

Vi blir alltid så glada när våra tyllkjolar från det egna märket Ellen Marie Bridal by Sisters in Law får vara ute på äventyr. Under sommaren har vår ljusblåa tyllkjol fått följa med bröllopsfotografen Tanja Metelitsa under en strandpromenad i Italien. Spana in några av bilderna nedan.

ljusblå tyllkjol ellen marie bridal
ljusblå tyllkjol ellen marie bridal

Via Ellen Marie Bridal erbjuder vi just nu endast tyllkjolar i olika färger. Men vi kan avslöja redan nu att vi håller på att ta fram en kollektion med brudtoppar som kan matchas till. Vi lovar såklart att berätta mer när allt är klar!

I den här fotograferingen har Tanja matchat vår kjol med ett enkelt mörkt linne för en avslappnad look. Vi gillar verkligen hatten som detalj också.

tyllkjol
bukett bröllop

Tack Tanja för att du tog med vår kjol på dina strandäventyr!

ljusblå tyllkjol