Alternativ brudklädsel i mäktig miljö

Ni som är trogna läsare av Sisters in Law vet hur mycket jag brinner för alternativ brudklädsel. Det är något jag vill inspirera till både på bloggen och via boken "Gift-skapa ditt unika bröllop" som jag just nu arbetar med. Boken lanseras i november 2017 och där fokuserar jag och min medförfattare Kristina Grahn på just alternativ brudklädsel. Läs mer om boken här: Om bröllopsboken "Gift - skapa ditt unika bröllop".

Dagens inspiration består av just en alternativ klädsel, både till brud och brudgum. Bakom kameran står bröllopsfotografen Terese Brandwold och jag älskar den mjuka men krispiga känslan hon förmedlar i bilderna! Jag gillar också den turkosa färgen i brudkjolen, som Norwegian Wedding Magazine skapat. Så läcker!

Bröllop Norge
Bröllopsfotograf
Alternativ brudklädsel

Fotograf: Terese Brandwold
Fotograflärare: Nina & Wes
Koncept och styling: Lisa – Norwegian Wedding Magazine
Klädsel: Lisa – Norwegian Wedding Magazine samt handsytt av @tinainordberg
Skor och smycken: Lisa – Norwegian Wedding Magazine
Groom: Norwegian Wedding Magazine
Blommor: Lisa – Norwegian Wedding Magazine
Hår och makeup: Hawwa Makeup
Dekor: Norwegian Wedding Magazine
Vintagemöbler: Brukt’n på Voss
Modeller: Oskar Nordberg och Elin Fältnäs
Mat och boende: Quality Hotel Vøringfoss