Redaktionens Topp 10-lista med Bröllop från 2019

I det här näst sista inlägget för året listar vi redaktionens favoriter från 2019. Och det är ingen lätt lista att sätta ihop! Vi har haft förmånen att få publicera så många fina bröllop och stylade fotograferingar med nivå i världsklass. Men, vi lyckades få ner listan till 10 stycken inlägg som vi nu listar utan inbördes ordning. Spana in dem nedan och skriv gärna en kommentar om vilket som är ditt absoluta favoritbröllop som publicerats på Sisters in Law under 2019!


Färgstarkt Bröllop med Cirkustema: Natalie + Marcus

Det här bröllopet som är fotograferat av Linda Eliasson är ett bröllop som ligger oss varmt om hjärtat. Varför? Jo, för det är avslappnat, kreativt, färgglatt och storslaget. Här har brudparet verkligen satsat på en festlig dag och det finns så många härliga detaljer som gör bröllopet så unikt och otroligt inspirerande.


Idylliskt Trädgårdsbröllop Med Känslan Av Svensk Sommar

I det här stylade bröllopet får vi ta del av fantastiska bilder från fotografen Jennifer Nilsson som styrt ihop en fotografering med svensk sommar som tema. Det är idylliska bilder från en lantlig miljö där Café Torpet dukat upp för trädgårdsfest.


Lantligt Majbröllop i Norrländskt Landskap: Mari + Joel

En liten bit utanför Örnsköldsvik i Ångermanland finner vi Östansjö Fäbodar, där Mari och Joel valde att gifta sig i maj 2019. Gården är en familjegård, och sedan paret träffades har det varit ett drömställe att hålla ett bröllop på. I efterhand beskriver bruden Mari hennes och Joels bröllop som en dag av glädje och kärlek, delad med vänner och familj. Vi skulle även vilja beskriva det som ett underbart lantligt bröllop i det magiska Höga Kusten-landskapet precis när sommaren vaknar till liv.


Modern och Minimalistisk Bröllopsinspiration

Vi på Sisters in Law älskar fotografi som konstform. Ingen bild blir den andra lik och alla fotografer provar olika vinklar och stil på redigeringen i jakt efter de perfekta bilderna. Bilderna som du kommer att få se nedan innehåller, förutom bröllopsinspiration, även detaljer inom arkitektur, inredning och omgivningen. Att inte bara fokusera på brudparet, utan på de detaljer som finns runt om kring är för många par en viktig del att kunna titta tillbaka på efter bröllopet. Hur såg gatan ut utanför platsen ni gjorde er iordning på? Hur såg grönskan ut i er omgivning just på bröllopsdagen? Sådana detaljer kan bidra till många känslor och minnen flera år efteråt. Idag får vi ta del av bilder från den Stockholmsbaserade bröllopsfotografen Birgit Walsh Photography, som tar med oss på en resa till Mallorca där hon och Pamela Pomplitz bjuder på modern bröllopsinspiration.


Litet Trädgårdsbröllop Med Alternativ Brudklänning

Utan varken kulturella eller religiösa traditioner, anordnade Kate och David ett intimt trädgårdsbröllop en junidag 2019. Ingen av dem trivs med att vara i centrum, så att anordna ett litet bröllop med enbart sina närmaste passade paret perfekt.


Färgsprakande Bröllopsinspiration i Discotema

Bröllopskoordinatorn Ilana från Briderie & Co är någon som verkligen levt ut sin fantasi. I en inspirationsfotografering har hon tagit ut svängarna rejält för att skapa det ultimata discobröllopet. Med en härlig färgtwist kliver vi utanför boxen och får njuta av otraditionell bröllopsinspiration som inte ofta når de stora scenerna.


Elegant Bröllop i Gyllene Höstskrud

Riktig pampig inspiration till höstbröllop med höstlöv i tonskiftningar i alla dess färger. Gult, rött och orange präglar den här färgpaletten - tillsammans med en mjuk, varm puderrosa ton. Fotografen Dan Page Photography har fotograferat alla dessa vackra bilder på en analog kamera, istället för en digital som de flesta använder idag. Hans val av kamera ger ett så mjukt, inbjudande intryck på dessa foton som vi älskar!


Lantligt Gårdsbröllop på Hemmaplan: Anna-Junie + Johan

Med fotografi från Stina Nilsson får vi följa med på ett alldeles underbart sommarbröllop med personlighet i varje liten detalj - brudparet gifte sig ändå på hemmaplan! För dem var det självklart att vigseln och festen skulle ske så nära hemmet som möjligt, då de älskar sin gård. Och vi älskar det här bröllopet och lämnar direkt över ordet till Anna-Junie som får berätta allt om deras speciella dag.


Storslaget Tredagars Junibröllop i Italien: Elin + Marcus

När Elin och Marcus gifte sig i juni 2019 bjöd de in till en storslaget bröllopsfest i Piemonte, Italien. Fotograf- och videografparet Hasselströms dokumenterade hela helgen och vi ska få börja med att få se några bilder från fredagen, för att sedan få njuta av mängder av vackra bilder från bröllopsdagen. Avslutningsvis får ni även se en bröllopsfilm från dagen, och vi säger bara WOW! Luta dig tillbaka och njut av detta otroligt vackra bröllop mellan Elin och Marcus.


Modern Bröllopsinspiration Med Pajtema Stylat I Bränd Orange Och Årets Färg Korall

En stylad bröllopsfotografering med pajer som huvuddekor? Ja, det är precis vad den här fotograferingen visar. Fotografen Beth Solano Photography ville skapa en miljö som helt var baserad på sin bruds intressen och tycke. I det här fallet hade bruden, som här är modellen, en kärlek för just paj i alla dess former och smaker. Sagt och gjort, tillsammans med några andra kreatörer valde Beth Solano att utgå från en paj.