Modern och Minimalistisk Bröllopsinspiration

Vi på Sisters in Law älskar fotografi som konstform. Ingen bild blir den andra lik och alla fotografer provar olika vinklar och stil på redigeringen i jakt efter de perfekta bilderna. Bilderna som du kommer att få se nedan innehåller, förutom bröllopsinspiration, även detaljer inom arkitektur, inredning och omgivningen. Att inte bara fokusera på brudparet, utan på de detaljer som finns runt om kring är för många par en viktig del att kunna titta tillbaka på efter bröllopet. Hur såg gatan ut utanför platsen ni gjorde er iordning på? Hur såg grönskan ut i er omgivning just på bröllopsdagen? Sådana detaljer kan bidra till många känslor och minnen flera år efteråt. Idag får vi ta del av bilder från den Stockholmsbaserade bröllopsfotografen Birgit Walsh Photography, som tar med oss på en resa till Mallorca där hon och Pamela Pomplitz bjuder på modern bröllopsinspiration.

Vi älskar dessa stilrena och kreativa trycksakerna från Lisa Mailman från Ruben Collectif!

Den minimalistiska dukningen med helvita bestick gör att trycksakerna verkligen får plats att gör sitt avtryck. Så snyggt!

Vi älskar Birgits bildspråk och kreativitet! Om du söker efter en bröllopsfotograf till ditt bröllop, spana in Birgits hemsida för att lära känna henne mer.

Tack Birgit och Pamela för underbar bröllopsinspiration!

Fotograf: Birgit Walsh Photography
Stylist: Pamela Pomplitz of Strawberry Lake
Brudklänning: Alon Livné / Zoe and Willow
Kostym: Wilvorst
Trycksaker: Lisa Mailman of Ruben Collectif.
Plats: Via Fantastic Frank in Palma
Smycken: Sjösten Sweden