Idylliskt Trädgårdsbröllop Med Känslan Av Svensk Sommar

Innehåller annonslänkar


I det här stylade bröllopet får vi ta del av fantastiska bilder från fotografen Jennifer Nilsson som styrt ihop en fotografering med svensk sommar som tema. Det är idylliska bilder från en lantlig miljö där Café Torpet dukat upp för trädgårdsfest. Att anordna sitt bröllop på ett café är kanske inte det första ni tänker på som planerar era bröllop. Men det är ju faktiskt en strålande idé! En bonus med just Café Torpet är att de är ett Bed & Breakfast så att ni slipper krångla med buss eller taxi sent på natten efter bröllopsfesten.

Nu ska vi få njuta av de vackra bilderna från denna stylade fotografering och även få läsa några rader från fotografen Jennifer som berättar om tankarna bakom bilderna.

Sommarbröllop

Fotografen Jennifer Nilsson berättar:

I juni fotograferade jag ett stylat bröllop på ett café som ligger på landet i mina hemtrakter. I Ale Kommun, strax utanför Göteborg. Jag hade en vision om att skapa ett sommarbröllop med utomhusdukning, vilda blommor, barfotafötter och jordgubbar. Att visa på hur fint det kan bli att gå ifrån det traditionella och snarare gå all in sommarkänsla. Temat var “lummigt sommarbröllop på landet” och jag ville visa charmen med att gifta sig på landet och allt vad svensk sommar kan innebära.

Café Torpet är ett bed’n breakfast och café som anordnar musikevent under hela sommaren och är välbesökt av både kändisar och lokalbor. De anordnar också bröllop där du kan gifta dig med ängar i bakgrunden och ha middagen utomhus till ljudet av en porlande bäck.

För att visa på det fina näringsliv vi har här hemma så valde jag att jobba med lokala företag från Ale Kommun och samarbetet fungerade fantastiskt. Jag reser mycket som fotograf och har fotat runt om i landet på mängder av olika platser. Men då jag är uppvuxen på landet och i denna lilla kommun kändes det fint att visa vad mycket saker som finns på “hemmaplan” och att för de brudpar som inte vill “in i smeten” så behövs det egentligen inte. Det går att hitta även här ute.

Trädgårdsbröllop
Trädgårdsbröllop

En sån mysig plats att anordna bröllop på! Har ni som par ett favoritcafé ni brukar gå till eller minns från en semester ni varit på? Hör av er till caféet och fråga om ni kan få anordna ert bröllop där!

Dukning bröllop

Liknande produkter:

Myshörna bröllop
Trädgårdsbröllop
Bröllopsblogg + Vigselbåge

Så vacker brudbukett skapad av Älvblomman!

Bröllopsblogg + Brudbukett
Bröllopsblogg
Bröllopsblogg
Brudklänning med släp Bröllopsblogg

Liknande produkter:

Bröllopsblogg blomsterkrans brudklänning
Trädgårdsbröllop
Bröllopsblogg + muffins + bröllop

Visst blir man lite sugen på sötsaker när man ser dessa läckerheter?

Bröllopsblogg trädgårdsbröllop
FJN_cafetorpetsommar254.JPG
Bröllopsblogg
Golden hour porträtt

Tack Jennifer Nilsson och resten av teamet för att ni delar med er av dessa underbara bilder idag!

Trädgårdsbröllop

Fotograf + styling: Fotograf Jennifer Nilsson
Lokal + styling: Café Torpet Marielund
Florist: Älvblomman
Klänning: Din Drömklänning
Herrkläder: Manufakturen
Bakelser & tårta: Cederleufs Svenheimers
Hår + Smink: Sara Liljeblad