Elegant Bröllop i Gyllene Höstskrud

Inlägget innehåller reklam


Färgteman under höstbröllop är ofta inspirerade av lövens tonskiftningar när de kyligare månaderna stormar in. De har även inspirerat till detta stylade bröllop, som i allra högsta grad klär i höstens skrud. Gult, rött och orange präglar den här färgpaletten - tillsammans med en mjuk, varm puderrosa ton. Den rosa kulören tillsammans med en skvätt av vitt lättar upp färgpaletten och det mustiga höstliga får en frisk touch. Det är nästan så att miljön får en bohemisk detaljkänsla med detta val av färger. Ett fint komplement till den eleganta stil som florerar i denna fotografering.

Fotografen Dan Page Photography har fotograferat alla dessa vackra bilder med film, alltså en analog kamera, istället för en digital som de flesta använder idag. Hans val av kamera ger ett så mjukt, inbjudande intryck på dessa foton som vi gillar starkt!

bröllop+elegant+natur+trycksaker
bröllop+elegant+natur
bröllop+elegant+natur

Hitta ringarna ill bröllopet på Jewlerybox.com:


bröllop+elegant+natur
bröllop+elegant+natur

Den lilla tidsramen när hösten står som ståtligast må vara snäv, men åh så vacker. Det är helt underbart att se en hel omgivning i gyllene toner av olika nyanser. Vigselbågen som byggts upp här är förträfflig - en höstdröm! För den som har en kärlek för Do it Yourself-dekorationer är den här vigselbågen så bra tips för ett riktigt snyggt budgetalternativ. Det är bara att börja pyssla!

bröllop+elegant+natur
bröllop+elegant+natur
bröllop+elegant+natur
bröllop+elegant+natur

Tänk att få äta en bröllopsmiddag tillsammans med sina nära just här - bland naturens tystnad och trädens vackra färger. Med denna dukning, dessutom. Så otroligt ljuvlig och stilren!

Tåran nedan ser inte helt fel ut, den heller.

bröllop+elegant+natur
bröllop+elegant+natur
bröllop+elegant+natur

Fotograf: Dan Page Photography, LLC
Film: The FIND Lab (Film Development & Scanning)
Bröllopskoordinator: Rachael Ellen Events
Dukar och linnen: La Tavola Linens
Kostym: Nordstrom
Klänningsdesigner: A La Robe, Alexandra Grecco
Klänning: The Dress Theory
Makeup: Marisa Rose
Kalligrafi: Oh Honey Paper Co.
Ytterligare dekorer: Kenzie Victory Workshop