Modern Bröllopsinspiration Med Pajtema Stylat I Bränd Orange Och Årets Färg Korall

En stylad bröllopsfotografering med pajer som huvuddekor? Ja, det är precis vad vi ska få se idag! Fotografen Beth Solano Photography ville skapa en miljö som helt var baserad på sin bruds intressen och tycke. I det här fallet hade bruden, som här är modellen, en kärlek för just paj i alla dess former och smaker. Sagt och gjort, tillsammans med några andra kreatörer valde Beth Solano att utgå från en paj. Och visst blev det snyggt! Ett bohembröllop i modern stil skapades, i toner som återfinns i de flesta pajer - toner av orange och brunt. Färger som verkligen ligger i tiden. De brända orangea kulörerna finns åt vilket håll man än vänder huvudet, och korall som blev utnämnd årets färg 2019 som accentfärg. Vi älskar verkligen hela den här fotograferingen, allt från färgvalen till de torkade blommorna på bordet, trycksakerna och de faktiska pajerna.

bröllop+modern+inspiration
bröllop+modern+inspiration
bröllop+modern+inspiration

Trycksakerna känns spot on vad gäller just den här fotograferingen. Man ser direkt vad det är för typ av styling, men ger ändå inte iväg allt på förhand. Tros man anta att det skulle serveras paj om det här var ett riktigt bröllop, kanske? I vilket fall så är det hur som helst en väldigt härlig meny med en snygg gradering av alla de färger som utgör paletten av den här fotograferingen.

bröllop+modern+inspiration

Hur vackert är inte det här? Med en bakgrund helt i vitt tillåts detaljerna ta plats. Att de blandat textilier och hårda material ger det ett fint djup. Vi gillar även att de tagit med en känsla av retro/vintage, men moderniserat den för att passa in i fotograferingen. Krukorna i bakgrunden är ett bra exempel på det, även pallen som modellen sitter på.

bröllop+modern+inspiration

Enkel men elegant look för brudens del. Vi älskar örhängena med tidlös statementdesign (och vi kan inte riktigt undgå att likna dem med formen av en gaffel, redo att hugga in i en paj!).

bröllop+modern+inspiration
bröllop+modern+inspiration
bröllop+modern+inspiration
bröllop+modern+inspiration
bröllop+modern+inspiration
bröllop+modern+inspiration
bröllop+modern+inspiration
bröllop+modern+inspiration