Så var 2019 för Sisters in Law + Nyheter Inför 2020

Det här blir det sista blogginlägget för 2019 och vi vill passa på att tacka alla fina läsare för det här året och ser fram emot vad 2020 har att erbjuda. 2020 blir ett minst sagt populärt år för bröllop och har ni inte redan hittat era leverantörer till er stora dag, så kan i besöka arkivet med bröllopstjänster här på Sisters in Law. Där hittar ni fotografer, videografer, festlokaler, brudklädsel och mycket mer inför er dag.

Men innan vi hälsar 2020 välkommet så tänkte vi ta en liten återblick på vad som har hänt bakom kulisserna under 2019 samt berätta några av planerna vi på redaktionen har för 2020.

2019

Fotoworkshops i Lofoten 2019

Tillsammans med Cole Roberts på Nordica Photography / Way up North har vi anordnat workshops i Lofoten både i april och september. Fotografer från bland annat Sverige, Norge, Belgien, Storbritannien och USA kom för att delta i workshopen som tog plats på en av de mest spektakulära platser som finns i världen.

Foto: Nordica Photography / April 2019

Foto: Nordica Photography / April 2019

Foto: Nordica Photography / September 2019

Foto: Nordica Photography / September 2019

Way up North i Cannes och Stockholm

I slutet av mars åkte vi ner till Way up North-konferensen i Cannes för att tillsammans med fotografer över hela världen få inspireras av både fotografi och entreprenörskap. Vi anordnade en avslappnad fotografering på stranden i Cannes med flera av våra tyllkjolar från Ellen Marie Bridal by Sisters in Law.

I oktober skedde samma konferens, fast i Stockholm och där anordnade vi tillsammans med Rental Stories, Något gammalt, något nytt, samt … ett par stylade fotograferingar, även denna gången med brudkjolar från Ellen Marie Bridal.

Studio Sisters in Law

I vår fysiska bröllopsstudio i Umeå har vi tagit emot många brudar i år, som både fått sin brudklänning uppsydd från grunden av vår designer Kristina och fått hjälp med sömnadsändringar.

Sisters in Law Livsstil & Mammaliv

I oktober 2019 lanserade vi en ny Sisters in Law-blogg med livsstil och mammaliv som fokus. Spana in mamma- och livsstilsbloggen här.

Nominering till årets avknoppningsföretag

I november skedde Umeågalan där företagare prisas i olika kategorier. 2018 vann vi på Sisters in Law priset som Årets Unga Företagare och i år var vi nominerade i en ny kategori - Årets Avknoppningsföretag. Vi vann inte men blev otroligt glada över att vi var en av tre bolag som fick äran att bli nominerade i ett urval av över 30 företag.'

"Ett avknoppningsföretag har sin grund inom forskning eller utbildning vid universitet/högskola i regionen och
inledningsvis varit eller är entreprenörstyrd och aktivt, med en tydlig affärsidé och under tillväxt.⁠
Kan vara en förebild för entreprenörer, forskare och studenter."⁠

Fotograf: Jonas Burman (Vänster i bild: Zanna Metzer, chefredaktör och grundare av Sisters in Law. Till höger: Kristina Grahn, designer i Sisters in Law)

Fotograf: Jonas Burman (Vänster i bild: Zanna Metzer, chefredaktör och grundare av Sisters in Law. Till höger: Kristina Grahn, designer i Sisters in Law)


2020

Bröllopsmässor

Vi på Sisters in Law medverkar på ett par bröllopsmässor under våren 2020. Dels i Umeå tillsammans med Elite Hotel Mimer, där vi bjuder in till en bröllopsbrunch, men också söderut som vi berättar mer om senare. Vill du läsa mer om brunchen i Umeå och köpa biljett till eventet? Läs mer här.

Nyheter till Ellen Marie Bridal

Under tidig vår kommer vi att släppa flera nya brudkjolar, både i tyll och chiffong, i olika färger. Vi släpper också flera spetsbodies som lätt kan matchas med kjolarna, något som har varit efterfrågat och som snart är redo! Ett kit med kjol + topp kommer att landa på under 10 000kr, oavsett vilken färg eller modell du som blivande brud väljer. Håll utkik efter vårt släpp i vår! Se det nuvarande sortimentet här: Ellen Marie Bridal.

Fotoworkshops på Icehotel i Jukkasjärvi

I mars 2020 är det dags för nästa fotoworkshop tillsammans med Cole Roberts. Denna gången gästar även norska fotografen Frøydis Geithus via Profoto och guidar fotograferna i hur man kan få lite extra ljus under de mörkare månaderna i norr. Det finns i skrivande stund enbart ett fåtal platser kvar, så se till att boka din plats snarast om du är fotograf och vill med!

'Ginkgo' by Johan Kauppi & Nina Kauppi | Photo Asaf Kliger

'Ginkgo' by Johan Kauppi & Nina Kauppi | Photo Asaf Kliger

nyhet i Studio Sisters in Law

Vi kan hinta om att vi adderar ett nytt koncept i Studio Sisters in Law i vår, men mer kan vi inte berätta just nu. I slutet av januari berättar vi mer och vi ser fram emot det!


Nu önskar vi dig ett riktigt gott nytt år!

Kram från team Sisters in Law!


Sisters in LawKommentera