Enkel och elegant bohemisk bröllopsinspiration

Det mest underbara med bröllop är att alla är olika - precis som vi människor. Det faktum att inget bröllop är det andra likt är ju precis det som gör det så spännande. Vi alla kan nog hålla med om att det är just därför som vi fastnar i vårt Pinterest-scrollande på jakt efter alla dessa underbara bilder och idéer. För att hitta inspiration och för att kunna kombinera några detaljer från ett bröllop med en fantasifull twist från ett annat och på så sätt få till något riktigt, riktigt bra.

Idag ska vi få inspiration från den bohemiska stilen. Med bilder från Mcneile Photography får vi ta del av stilren elegans och tillsammans med bröllopskoordinator Taylor Falcon Events visar de ett exempel på hur det går att få till ett bröllop med en elegant bohemisk stil kombinerat med färgklickar. Här får de vita och jordnära tonerna i miljön sätta grunden, medan de färgglada dekorationerna med härliga nyanser av blått, grönt och rött sedan får plats att uppmärksammas mer.

boho+klänning+bröllop+vit
boho+bröllop+klänning+vit
boho+bröllop+skor
boho+bröllop+brudklänning
boho+bröllop+vigselring
boho+bröllop+brudgum+klädsel
boho+bröllop+brudgum+klädsel

Ibland behövs det verkligen inte mer än en lokal, några stolar och en vacker vigselbåge. Titta så fint det blir! Förutom att det är stilrent och snyggt så kan den här typen av bröllop även vara snällare mot budgeten. Det finns många som kan bli lite avskräckta av tanken på hur mycket ett bröllop kan kosta, och därav kanske skjuter lite på den stora dagen. Vilket ju är så synd! Men med lite list och kreativitet kommer vi alla längre än vad vi egentligen tror. Och om kreativiteten inte kommer naturligt för dig så lovar vi att det finns någon i din umgängeskrets med hela huvudet fyllt av idéer redo för att sättas i verk! Ta hjälp av varandra och sätt igång att skapa, och om idétorkan uppstår kan du alltid kika igenom vår kategori om DIY-tips!

boho+bröllop+brudgum+klädsel+brudklänning
boho+bröllop+brudgum+klädsel+brudklänning
boho+bröllop+vigselring
boho+bröllop+bordsdukning
boho+bröllop+bordsdukning
boho+bröllop+bordsdukning+blommor

Fotograf: Mcneile Photography
Kostym: Sewn Apart
Klänning: The Dressing Room
Smycken: Kiefers Jeweler
Florist: Bloomingdays Flower Shop
Bröllopskoordinator: Taylor Falcon Events
Lokal: Haus 820