Naturbröllop Med Vigsel I Mexikanska Djungeln: Lara + Chris

Vi ska lämna Sveriges natur för en stund och bege oss bort till den mexikanska djungeln då vi i dagens blogginlägg får följa med på en intim vigsel med bohemiska inslag. Brudparet Lara och Chris gifte sig i februari 2021 och valde den här fantastiska platsen i Mexiko för deras bröllop. Ett stort gemensamt intresse de har är att åka jorden runt och många av deras resor har gått till just Mexiko.

Med sig på sin bröllopsdag hade de fotografen Andre Gouin vars bilder vi ska få spana in nu.

bohemisk brudklänning

Bruden hade på sig en vacker bohemisk brudklänning som känns allt annat än traditionell. Både Lara och Chris hade en vision om att plocka in olika traditioner och influenser i sitt bröllop och eftersom de vigdes i Mexiko valde de att fokusera på Mayakulturen. Mönstren på Laras brudklänning är inspirerad av den gamla kulturen som härstammar från området och vi kommer även se liknande mönster i resten av bröllopet. Det är så snyggt!

moody boho bröllop
bohemiskt bröllop
bohemisk brudklänning
bohemiskt bröllop middag
bohemiskt bröllop utomhus
bohemisk bukett dukning
utomhusbröllop middag
bröllop picknick boho
boho chic bröllop

Färgpaletten för detta djungelelopement går i en varm ton med mustiga kulörer och alla nyanser som tagits fram är mjuka och krämiga. Helheten känns jordnära vilket spelar fint tillsammans med inspirationen från den gamla Mayakulturen.

bohemisk brudklänning
tårta bohemisk eclectic
djungel boho bröllop

Så stiligt par! Det är så snyggt hur de valt att matcha brudklänningen med kavajen och hur Chris valt att bryta den naturvita kulören genom att bära svarta byxor.

färgglatt bröllop bukett
rund vigselbåge boho

Vigselplatsen är stylad med en rund vigselbåge utsmyckad av blomsterdekorationer som är allt annat än blygsamma. Men visst är de snyggt gjorda?

vigselbåge blommor boho

Här ser vi en närmare bild på arrangemangen. Allt som använts är plockat från närområdet och vi tycker det är så charmigt att floristen också använt sig av kokosnötter.

bohemiskt bröllop utomhus
alternativ brudklädsel
bröllop boho

Fotograf: Andre Gouin
Plats: Palmaia
DJ: Plug IN Audio visual 
Klädsel: EW Cancun
Annat: Diseños con angel
Smycken: Karen Castro Joyería
Klänning: La Troupe Tulum
Andrefotograf:  SEA & LOVE WEDDING FILMS
Florist: Cherry Blossom Floreciendo Emociones
Planering: My Planner Journal, Arlenis Ruiz weddings and romance
Makeup artist: Sandra carolina Make Up