Porträttfoton bland de norska fjällen

Vår planet är otrolig. Här finns en oändlighet av olika miljöer och fantastisk natur. Det är allt från Saharas öknen till regnskogen i Sydamerika. Och så har vi Norge, ett land med klarblåa fjordar som kantas av makalösa berg. Det är lätt att se förbi Norge i tanken på Alperna och Pyrenéerna nere i södra Europa, men faktum är att vi inte behöver åka hela vägen till Italien eller Schweiz för att ta del av denna underbara miljö - ta en tur längst Norges västkust och du kommer bjudas på underbara vyer! 

För den som inte har tid att åka på ett äventyr för att njuta av landskapet just i detta nu, så bjuder vi istället på härliga bilder från just Norge! De avslappnade porträtten är tagna av Ingvild Kolnes uppe på de vackra fjällen. Visst är det fint att ta sina förlovningsbilder eller dylikt i en miljö som denna? Så vackert!

norge+natur+porträttfoto
norge+natur+porträttfoto
norge+natur+porträttfoto
norge+natur+porträttfoto
norge+natur+porträttfoto
norge+natur+porträttfoto
norge+natur+porträttfoto