Elopement i bergen med en spännande twist

Ibland kan det kännas som om varenda liten idé har blivit till verklighet inom bröllopsvärlden, eller hur? Men så en dag, letandes efter inspiration och nya twistar, så snubblar man över något med det där lilla extra. Och så sätts tankeverkstaden igång igen. Det kan vara en annorlunda lokal att hålla bröllopet i, ett spännande komplement till en bröllopstårta eller ett banbrytande sätt att designa trycksaker. 

Om det känns lite trögt att komma igång med tankeverkstaden såhär efter allt vad semester och sommarledighet heter så kanske dessa bilder, fotade av Janae Marie Photography, kan inspirera dig! Detta är en stylad fotografering från det magnifika naturområdet Dead Horse Point i Utah, USA, med fantastiska bergsmiljöer och en härlig solnedgång som sällskap. Ett drömscenario för den som funderar på ett elopement - eller för den som helt enkelt bara älskar att få ta del av bilderna och kunna drömma sig bort för en liten stund! 

elopement+mountain+bröllop
elopement+mountain+bröllop
elopement+mountain+bröllop+vigselring
elopement+mountain+bröllop
elopement+mountain+bröllop
elopement+mountain+bröllop
elopement+mountain+bröllop+bukett

Hur häftig är inte den här brudbuketten? Självklart går det att göra en bröllopsbukett av vad som helst, och här får vi se hur buketten har konstruerats till största delen av ballonger i olika nyanser av rött. Så otroligt fint! För den som är allergisk, eller helt enkelt inte vill ha den traditionella buketten gjord på blommor, så är det här en ypperlig inspiration!

elopement+mountain+bröllop+bukett+ballong

Vi på Sisters In Law vill att du ser det här som en liten utmaning: Om du är i planeringsfasen av ditt bröllop och känner att den traditionella brudbuketten inte riktigt är din stil, inspireras av denna idé och skapa din alldeles egna version av en bukett! Kanske ska du gifta dig när det börjat mörkna ute och känner för att smycka din bukett med till exempel en ljusslinga? Och för dig som känner att du vill dela med dig av dina härliga tankar om alternativa buketter så vill vi självklart höra om dem i kommentarsfältet! 

elopement+mountain+bröllop+bukett+ballong
elopement+mountain+bröllop+bukett+ballong
elopement+mountain+bröllop

Fotograf: Janae Marie Photography
Klänning: Shelly Camille
Kostym: Generation Tux
Plats: Dead Horse Point, USA