Bohemisk Bröllopsinspiration Med Second Hand Brudklänning Från Bröllopsbruket

Bilderna vi delar med oss av idag är ett typexempel på vad vi på Sisters in Law älskar. Bohemiskt och avslappnat. Vi tar oss tillbaka i tiden till en dimmig höstdag i slutet på september i år då bröllopsfotografen Amanda Freskgård styrde upp en stylad fotografering i Östersund. Med säsongens skiftande nyanser i bakgrunden tillsammans med matchande färger i blomsterval inspirerar bilderna till höstbröllop när hösten är som bäst.

bohemiskt bröllop
bröllopsinspiration bohemiskt

Amanda samarbetade med Florist Ellebring som skapat den vackra buketten och blomsterkransen. Lägg märke till det röda bandet i kransen i bilden ovan som så fint matchar de röda blommorna och höstlöven i buketten. En sådant detalj kan bidra till så mycket! Flugan som syns i bild är från Metzerverket, som drivs av oss på Sisters in Law.

blomsterkrans höstbröllop
bohemisk brudklänning bröllopsbruket
bohemisk brudklänning bröllopsbruket Umeå
bohemisk brudklänning bröllopsbruket Umeå

Som vi skrev redan i titeln så är den bohemiska brudklänningen en second hand klänning som finns hos Bröllopsbruket. Med en mjuk spets och effektfulla trumpetärmar är klänningen en dröm för den bohemiska bruden som söker efter någonting riktigt bekvämt.

I skrivande stund befinner sig klänningen hos Bröllopsbruket i Umeå. Även den butiken är någon som vi på Sisters in Law driver. Konceptet finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping.

Vill du boka tid för provning av moderna second hand brudklänningar i något av Bröllopsbrukets showrooms?
Klicka dig vidare nedan.

Sminkningen står @halsaforskonhet för.

Sminkningen står @halsaforskonhet för.

Smyckena är från Evjéli.

Smyckena är från Evjéli.

bohemisk brudklänning bröllopsbruket Umeå
bohemisk brudklänning bröllopsbruket Umeå

Här får vi se blomsterkransen pryda en hatt. Vi önskar verkligen att få se fler brudar som bär hatt på riktiga bröllop. I bröllopsberättelser från brudpar får vi ofta läsa meningar som “Jag brukar inte ha mitt hår uppsatt till vardags, så varför skulle jag ha det på min bröllopsdag?“ eller “Jag sminkar mig aldrig, så det gjorde jag inte på mitt bröllop heller”. Kanske är det någon där ute som älskar hatt och bär det var och varannan dag? Varför inte bära det även på bröllopet då och kanske piffa till den lite extra med en blomsterkrans precis som dessa bilder inspirerar till?

höstbröllop

Tack Amanda Freskgård och resten av teamet för dessa härliga bilder. Så fin inspiration ni skapat!

bohemisk brudklänning bröllopsbruket Umeå

Fotograf: Amanda Freskgård
Klänning: Bröllopsbruket
Florist: Florist Ellebring
Smink: @halsaforskonhet
Smycken: Evjéli
Fluga: Metzerverket