Förnyelse Av Löften I Solnedgången: Cassidy + Matt

I dagens blogginlägg ska vi följa med när Cassidy och Matt förnyar sina löften till varandra. De ville ha en liten ceremoni som ett litet elopement i den amerikanska nationalparken Joshua Tree. Med fotograf Katie Dawn Photo som följeslagare gav sig Cassidy och Matt ut i öknen för en magisk stund i solnedgångens sken.

bohemiskt bröllop
bohemiskt bröllop klänning

I samband med elopementet valde paret att hyra ett mysigt hus i närheten av nationalparken där de i lugn och ro kunde göra sig i ordning för kvällen. När dagen började gå mot sitt slut, gick de ut för att fånga solens sista strålar i samband med förnyelsen av sina löften och avslutade kvällen med tacos. Vilken mysig kväll!

bohemiskt bröllop utomhus
bohemiskt bröllop utomhus

Cassidys klänning är helt underbar! Enkel till formen, men med ett mönster på tyget som vi inte är så vana vid att se. Den vackra skapelsen kommer från Rue de Seine. Är ni ute efter inspiration för liknande brudklänningar i bohemisk stil bör ni spana in det här inlägget: Vackra bröllopsklänningar och edgy styling från Rue de Seine.

bohemiskt bröllop klädsel
bohemiskt bröllop ringar
brudbukett boho
brudbukett boho

Att hitta rätt brudklänning handlar mycket om att våga prova sig fram och vara öppen för olika typer av klänningar. Genom att prova sig fram kan man hitta stilar man inte trodde skulle passa, men som känns helt rätt när klänningen väl är på. En detalj vi gillar med Cassidys klänning är hur den djupa ryggen visar upp hennes tatuering på skuldran på ett sätt som en annan brudklänning kanske inte skulle ha gjort. Vi tycker det är så snyggt!

bröllop boho klädsel
boho klädsel bröllop
bröllop klädsel utomhus

Åh, hur underbar är inte det där gyllene skenet från solnedgången på bild? Det nästan röda ljuset gör sig magiskt på foto! Vi tackar Cassidy och Matt för att vi fått spana in deras förnyelse av sina löften och önskar dem all lycka i framtiden.

styling boho bröllop
bohemisk bukett bröllop