Inspirerande Augustibröllop Från Arkivet

Augusti månad närmar sig och vi har grävt lite i vårt nästan oändliga arkiv för att hitta några av de vackraste augustibröllopen vi bloggat om. Inspireras av vad säsongen har att erbjuda, från tidiga augustibröllop där naturen står i blom, till sensommarbröllop i äpplets tecken. Här finns något för alla! Klicka dig vidare på respektive titel nedan för att komma till bröllopen.


Lantligt Augustibröllop Med Bohemisk Känsla I Lada: Sofie + Marcus

Den 17 augusti 2019 slog Sofie och Marcus upp dörrarna till sitt lantliga bröllop i Fredshög i Skåne, en mysig och underbar festlokalen med lada. Det blev ett bröllop av mycket fest och fina ögonblick i bohemisk och lantlig anda. Fotografen Elin Graf var där för att fånga dagen genom sin kamera och bruden Sofie beskriver hennes och Marcus bröllop med orden värme, lycka och party.


Bland klippor och äppellundar på Åland: Anna + Christoffer

Anna och Christoffer gifte sig den 25 augusti 2018 och anordnade sitt bröllop på vackra Åland, en plats med allt från klippor till grönskande äppellundar och frodig skog. Fotograferna Hasselströms var de som fångade Anna och Christoffers dag, som gick i färgtemat vitt och grönt, samt med känslan av rustik natur för att ta tillvara på den härliga ålandskänslan.

augustibröllop

Avslappnat Augustibröllop med Utomhusvigsel: Leonore + Kalle

Leonore och Kalle gifte sig en augustidag 2018 på Hofsnäs Herrgård i Länghem, som ligger en bit utanför Borås. De bjöd ini sina närmaste vänner och familj till ett avslappnat bröllop med utomhusvigsel på en udde vid sjön Åsunden. Med hjälp av bilder från Locksen Visuals och bruden Leonores ord får vi i detta inlägg inspireras av hennes och Kalles stora dag.

bröllop augusti

Ståtligt Augustibröllop Med Fest I Stockholm Skärgård: Alexandra + Max

Alexandra och Max tar med oss på en resa till Stockholm Skärgård, där de firade sin kärlek en augustidag 2018. Bröllopsfotografen Ateljé Lena fångade brudparets dag, med vigsel i Gustav Vasas Kyrka på Odenplan och tillhörande fest i Stockholm Skärgård.

Alexandra+Max+Dalaroskans-0454.jpg

Augustibröllop I Modern Vintagestil: Edith + Daniel

Edith och Daniel gifte sig den 4 augusti 2018 och anordnade ett härligt sommarbröllop med Linn Carlson bakom kameran. Det är ett hjärtligt bröllop i modern vintagestil och starka färger i blomstervalen.


Stilfullt augustibröllop: Victoria + Philip

Victoria och Philip gifte sig den 13 augusti 2016 i Gunnarskog kyrka i Värmland. Ni kommer att få läsa denna bröllopsberättelse delvis på svenska och delvis på engelska, då Philip är från Storbritannien. Det var även där de träffades 2007, på ett ishockeyfält på universitetet där de båda studerade. Bröllopsfotografen Angeliqa Daldorph, som fotograferar under namnet Asora Photography, har dokumenterat deras dag som vi nu ska få ta del av. 

augustibröllop

Avslappnat Augustibröllop I Hälsingland: Karin + David

Karin och David gifte sig i Hälsingland en augustidag 2018. De beskriver själva sitt bröllop som årets fest, vilket ju är precis så som det ska vara. Med sig hade de den kreativa bröllopsfotografen Frkn Falkman, som fångat det avslappnade bröllopet med bravur.


Augustibröllop med lokal och hållbar fokus: Sara + Christopher

Sara och Christopher gifte sig i Ås Trädgård i Östersund den 4 augusti 2018 och bjöd in till ett bröllop där mat och dryck stod i fokus. De satsade på lokala råvaror från gården där bröllopet hölls, men även från lokala hantverksmejeri och bageri. Även brudbuketten består av blommor från omgivningen vilket förstärkte den lantliga och naturliga känslan paret var ute efter. Inspireras av detta härliga bröllop som Östersundsfotografen Amanda Freskgård så fint har förevigat.

bröllop+lantligt.jpeg

Elegant Augustibröllop med Bohemiska Detaljer och Svenska Mattraditioner: Yvette + Fredrik

Yvette och Fredrik sa ja till varandra en augustidag 2019 och bjöd in sina familjer och vänner från både Sverige och Australien. Yvette är från Australien där hon och Fredrik först träffades för flera år sedan. De bestämde sig för att anordna ett bröllop på Fredriks släktgård med utsikt över Mälaren. Det blev ett elegant bröllop med bohemiska detaljer, svenska mattraditioner och magnifika blomsterdekorationer i en idyllisk miljö som den Stockholmsbaserade bröllopsfotografen Birgit Walsh fanns på plats för att föreviga.

bohemiskt augustibröllop

Romantiskt Augustibröllop på Herrgård i Danmark: Monica + Casper

I augusti 2018 gifte sig Monica och Casper på en idyllisk herrgård i Vesthimmerland, 20 minuter söder om Aalborg i Danmark. Paret planerade det mesta själva, och i det här blogginlägget låter vi Monica berätta om allt från förberedelserna, till klädsel, styling, schema och aktiviteter - en minst sagt fullspäckad helg! Med sig hade de fotograf Martin Friedel och med hjälp av hans bilder och brudens ord kan vi här drömma oss bort till en sensommardag där några regndroppar inte tilläts stå i vägen för glädje, gemenskap och kärlek.

regn+++paraply++regn+på+bröllopsdagen.jpeg

Planerar ni ett augustibröllop? Vi hoppas att ni hittade inspiration i dessa olika bröllop från den varierande sommarmånaden!