10 Augustibröllop Att Inspireras Av

Vi har tio fantastiska och inspirerande augustibröllop att dela med oss av idag. Vi på Sisters in Law har letat igenom arkivet efter tio sensommarbröllop som vi tror att ni kommer älska. Här nedan har vi samlat tidlösa, inspirerande bröllop för er som planerar att gifta er på sommaren. Stora som små, lantliga som eleganta - här finns inspiration för de flesta.


Intimt och Naturnära Augustibröllop: Emma + Jonatan

Emma och Jonatan bjöd in sina närmsta vänner och familj till ett intimt bröllop på familjens lanställe i Trosa. Med vigsel på en klippa och festen i Jonatans föräldrars hus blev det precis en sådan personlig dag som brudparet hade önskat.

skärgårdsbröllop augusti

Fotograf: Liisa Eelsoo

Grönskande Augustibröllop Med klimatkompenserad brudklänning från Bröllopsbruket: Rebecca + Joel

I augusti 2021 gifte sig Rebecca och Joel i Vreta Kloster i Linköping. Paret firade sin dag tillsammans med gäster på ett familjärt och personligt vis, med fest och övernattning på Sandviks Herrgård. Temat för dagen var grönt och vitt, färger som med fördel bjöd in naturen och den historiska miljö som Vreta Kloster erbjuder.

skogsbröllop sommar

Fotograf: Sofia Wigen

Kyrkligt Sommarbröllop Med Fest I Herrgårdsmiljö: Maja + Martin

Maja och Martin valde att gifta sig i Ängbykyrkan i Bromma. De planerade ett bröllop i Stockholms vackra naturmiljöer med vigsel i en underbar kyrka och fest på en liten herrgård med utsikt över Mälaren. Här möter lantligt tema storslagen känsla och eleganta detaljer.

sommarbröllop stockholm

Fotograf: Rebecka Thorell

Avslappnat Augustibröllop med Utomhusvigsel: Leonore + Kalle

Leonore och Kalle gifte sig en augustidag 2018 på Hofsnäs Herrgård i Länghem, som ligger en bit utanför Borås. De bjöd in sina närmaste vänner och familj till ett avslappnat bröllop med utomhusvigsel på en udde vid sjön Åsunden. Ett bröllop med rustik känsla och bohemiska detaljer. Resultatet blev ett avslappnat bröllop med mycket inspiration för er som fortfarande har bröllopet framför er.

sommarbröllop utomhus

Fotograf: Locksen Visuals

Ståtligt Augustibröllop Med Fest I Stockholm Skärgård: Alexandra + Max

För Alexandra och Max bröllop ska vi ut i Stockholms skärgård. Efter sin vigsel i innerstadsdelen Vasastan valde paret att ta båten ut till Dalarö Skans för middag och fest tillsammans med alla sina gäster. Se hur de planerade ett bröllop med båtfärd i deras bröllopsberättelse.

bröllop skärgård

Fotograf: Ateljé Lena

Stilfullt augustibröllop: Victoria + Philip

Victoria och Philip anordnade ett lantligt bröllop i Värmland. De valde att vigas i Gunnarsborgs kyrka för att sedan vandra vidare till en fantastisk gård med tillhörande festlada. Här finns inspiration för er som gärna planerar ett bröllop med den svenska sommaridyllen som målbild.

lantligt bröllop

Avslappnat Augustibröllop I Hälsingland: Karin + David

Och på tal om svenska sommaridyller. Karin och David gifte sig på en underbar bygdegård i Hälsingland. Det är små, röda trähus med vita husknutar och verandor likt den paret valde att ha sin vigsel på. Så mysigt!

gårdsbröllop sommar

Fotograf: Frkn Falkman

Augustibröllop med utomhusvigsel på Skärholmens Gård: Patrik + Vendela

Patrik och Vendela valde att gifta sig på Skärholmens Gård, en augustidag 2019. De planerade sin dag med vigsel utomhus och middag på den drömlika gården. Ett avslappnat bröllop med borgerlig vigsel ni bara måste spana in.

Augustibröllop i Herrgårdsmiljö: Ida + Jimmy

Från gårdsbröllop till herrgårdsbröllop. Ida och Jimmy gifte sig på Gimo Herrgård som ligger strax norr om Uppsala. De valde att planera sin vigsel utomhus för att sedan fortsätta firandet med en hejdundrande fest i herrgårdstältet. Ett storslaget bröllop som definitivt kan inspirera till nya idéer.

bröllop herrgård sommar

Fotograf: Frida Karlsson

Familjärt Augustibröllop Med Vigsel I Hagaparken I Stockholm: Michaela + Ludwig

Det sista bröllopet vi kommer rekommendera idag är det familjära, intima bröllopet mellan Michaela och Ludwig. De valde att planera en bröllopsdag i Hagaparken med vigsel i det vackra Ekotemplet. Efteråt skålades det i bubbel i parken och sedan fortsatte firandet dagen efter med middga på restaurang.