Intimt Vintagebröllop Med Old Hollywood Glam-känsla

Vad säger ni om ett vintagebröllop med känsla av Old Hollywood Glam? Visst låter det härligt? Emma och TJ gifte sig i oktober 2021 och det är precis de inledande orden vi skulle välja för att beskriva detta bröllop. Paret gifte sig på innergården till ett gammalt sekelskifteshus som de dekorerade med små detaljer från brudens föräldrars samling av vintagedekor. Bruden i sig klädde i en stilren silkesklänning och klassiskt röda läppar. Hela bildserien är en inspirationsbomb för den som vill planera ett vintagebröllop.

Tack vare Nikk Nguyen Photo får vi nu ta del av detta fantastiska bröllopet med vintagetema. Låt oss spana in bilderna.

vintage bröllop
vintage bröllop
vintage bröllop
vintage bröllop
vintage bröllop

Brudparet går i ton med sitt tema och klär i vintageinspirerad klädsel. Stilfullt, tidlöst och så snyggt. Brudens smycken är spot on, men även brudgummens skor är riktigt läckra.

vintage bröllop ringar

Även ringarna är så fina! Bruden Emma har valt att komplettera sin förlovningsring med en nätt alliansring medan brudgummen TJ bär en slät guldring i tjockare band.

vintage bröllop vigsel
vintage bröllop

Vi är lite extra förtjusta i färgpaletten som brudparet valt för sin dag. Den största delen av färgvalet är moody och djupa i tonerna, precis som känslan på bröllopsplatsen, men så har de valt att blanda upp de mörka kulörerna med en dov salviagrön färg som vi kan se i bland annat brudtärnornas klänningar. En intressant färgpalett som tillför mycket liv till bröllopet.

vintage bröllop
vintage bröllop
vintage bröllop dukning

Så mysig gård för ett bröllop! Hur snyggt är det inte att brudparet valt en senapsgul sammetsduk som en pop of color i deras dukning?

vintage bröllop dukning
vintage bröllop
vintage bröllop

Så underbart med bröllopsmiddag under bar himmel och det mysiga ljuset som sprids över borden från ljusslingorna när skymningen kommer bidrar ju bara ytterligare till känslan! Hoppas att ni har hittat inspiration i inlägget!

vintage bröllop

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Klänning: Blush Bridal Lounge
Tårta: Sugar Mama's Bakeshop
Skönhet: Blush 'n bangs
Lokal: Justine's Secret House