Färgglad Bröllopsinspiration I Orange Och Korall

Det är med sprudlande glädje vi kikar igenom den här stylade fotograferingen! Den är så vackert planerad och genomförd, och färgerna smälter samman till en underbar palett. Kreatörerna, med Who Is Leading e Photography bakom kameran, har fått ihop en väldigt detaljerad och intressant miljö där orange och korall får stå i centrum. Lite extra kul är det att få se hur korallfärgen (som för övrigt ju är utsett till årets färg 2019!) ackompanjeras av den gula kulören. Åh så vackert!

Vi älskar kombinationen av en avskalad, industriell lokal med dekor i starka färger. För som vi skrev i inlägget Stylad Fotografering I Industriell Och Minimalistisk Stil, så kan vitmålade väggar ses som en tom canvas, redo att utsmyckas enligt ert tycke. Kreatörerna har jobbat på ett smart sätt, och fått till en vacker helhetskänsla där de händer mycket och där det finns många detaljer att inspireras av.

bröllopsblogg+dukning+färgglatt

Vi kan inte annat än att verkligen njuta av denna dukning - hur vackra är inte glasen?

bröllopsblogg+dukning+färgglatt
bröllopsblogg+dukning+färgglatt

Eftersom det är så mycket som händer på bordet känns det verkligen spot on att befinna sig i en lokal med industriell känsla och kala väggar. Det är även kul att se hur man kan gå andra vägar än den minimalistiska, även då det inte känns helt hundra att maxa med dekorationer överallt. Ingenting är omöjligt när det kommer till bröllop, så länge du hittar den där kreativa genen vi vet gömmer sig någonstans i varje själ!

bröllopsblogg+dukning+färgglatt
WHOISLEADINGePhotography_20190220RuffledBlogStyledLAShoot0062_big.jpg
bröllopsblogg+dukning+färgglatt
bröllopsblogg+dukning+färgglatt
bröllopsblogg+dukning+färgglatt
bröllopsblogg+dukning+färgglatt
bröllopsblogg+dukning+färgglatt
bröllopsblogg+dukning+färgglatt
bröllopsblogg+dukning+färgglatt

Söker du trycksaker till ditt bröllop? Spana in By Stina Design som erbjuder romantiskt designade trycksaker i modern stil.

bröllop+tårta

Den här tårtan kan man ju inte undgå att få härliga sommarkänslor av!

bröllop+tårta

Fotograf: Who Is Leading e Photography
Catering: Haute Chefs LA
Tårta: Nicole Bakes Cakes
Trycksaker: Bourne Paper Co.
Annat: Borrowed Blu
Möbler: La Pinata Rentals
Makeup-artist: Chelsea Joy
Hårstylist: Jenna Locke
Kostym: Stitch and Tie
Klänning: Coco Melody
Lokal: ACE HOTEL LA
Modell: Layla Jama
Bröllopskoordinator: Jason Lloyd