Stylad Fotografering I Industriell Och Minimalistisk Stil

Industrilokaler är väl egentligen en lite konstig plats för ett bröllop, är det inte så? Ett rum med kala väggar där det enda färgerna ståtar med är sin frånvaro. En sådan miljö känns inte speciellt inbjudande för ett kärleksfullt ögonblick. Eller? Kan det kanske vara så att en industrilokal med vitmålade väggar egentligen är en tom canvas - redo att målas med känslor och detaljer? Det tror vi på! Visst blev nog varenda en lite fundersam när de först hörde termerna bröllop och industrilokal i samma mening, speciellt eftersom kyrkliga bröllop varit en sådan dominerade gren genom alla tidigare år. När de borgliga bröllopen bröt ut på marknaden var det nog få miljöer som inte fick några höjda ögonbryn åt sitt håll i början. Så visst går det bra att ordna ett industribröllop. Speciellt vi svenskar verkar gilla industribröllop, vi som har en sådan otroligt kärlek till vår skandinaviska design och dess avskalade, stilrena look. Skandinavisk design och industribröllop har det gemensamt, på så sätt.

I den här stylade fotograferingen ser ni vad vi menar - det är mycket vitt, enkla detaljer, simpla former och träinslag. Precis vad man hittar om man skulle googla på skandinavisk design, till exempel. Men så gillar vi även att kreatörerna fått in en touch av myskänsla i miljön, som tar udden av det skarpa vita. Samtidigt som de har hållit sig till stilen så har de fått in en mjukhet i form av fluffiga mattor, rundade former, ljus och gröna växter. De har även stylat modellerna till att se lite mjukare ut. Brudgummen har på sig en mörkröd kostym, och bruden en stickad tröja. En vacker fotografering, fångad på bild av Parisbaserade fotografen Pierre Atelier. Hoppas att ni gillar det!

bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg

Minimalism är ett genomgående tema av fotograferingen. Även då det finns dekorationer på bordet, så finns det inget här som inte tillför något och inget som heller känns överflödigt. Så snyggt!

bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg
bröllop+inspiration+blogg

Fotograf: Pierre Atelier
Design & Stylist: Linda Champenois
Florist: Esther Lamarche
Makeup-artist: Isabelle Boireau
Modell: Nathalie Barthe
Bröllopskoordinator: Linda Champenois
Lokal: Domaine de Verderonne
Dekoration: Ivy Cousin
Möbler: Vaisselle Vintage


Sisters in LawComment