Kreativt Stylad Färgexplosion

Idag inspireras vi av denna stylade färgexplosion till fotografering som Faith and Fire Photo & Films har satt ihop tillsammans med gäng kreativa aktörer. Vi älskar färgkombinationerna och att allt är stylat tillsammans med den neutralt gråa tonen på den vackra klänningen som kombinerar både tyll och gnistrande paljetter.

Kreatörerna berättar: “Varje del i vår kropp bara skriker av att få vara kreativa. I läget som vi alla lever i nu så kände vi ett så stort behov av att få utlopp för vår kreativitet och vi sparade verkligen inte på krutet. Vi hoppas att denna fotografering kan skänka glädje och inspiration i allt kaos.”

Colorful Creative

Vi håller verkligen med om att denna fantastiska fotografering är extra allt! Den uttrycksfulla buketten med fjädrar och den färgstarka makeupen gör verkligen att vi blir inspirerade att släppa loss vår egen inre kreativitet.

Colorful bouquet
Colorful bouquet
Colorful bouquet

Den gråa klänningen ger så fin kontrast till den färgstarka makeupen och blommorna. Kjolen på klänningen är väldigt lik den kjol som vi säljer via vårt eget varumärke Ellen Marie Bridal. Klicka dig vidare till hemsidan om du är sugen på att gifta dig i en kjol med färg!

Colorful bouquet
Colorful bouquet

Vilken fantastisk och färgsprakande fotografering!

Colorful Creative

Fotograf: Faith and Fire Photo & Films
Florist: Mad Flowers & Co.
Hår: Madison Grimes Hair
Plats: The Weinberg at Wixon Valley