Färgglatt Bröllop Med Inspiration Från 90-talet Och En Modern Twist

Med en stor kärlek till det färgglada 90-talat har leverantörerna bakom den här stylade fotograferingen skapat en fantastisk bröllopsmiljö. Fotografen Nikk Nguyen beskriver tanken bakom den här fotograferingen som ett sätt att lyfta det klassiska 90-talet på ett modernt och chict sätt och det tycker vi verkligen att de lyckades med. Tillsammans med sina branschkollegor har han skapat en färgsprakande och detaljrik inspirationsfotografering med massvis av inspiration.

Det är en lekfull och spännande fotografering på ett sätt som vi inte sett förut. Färg är ledordet samtidigt som kulörerna smälter samman med varandra och skapar en helhet tillsammans. Det känns färgsprakande och nedtonat på samma gång. Den moderna touchen tillför en elegant look som gör att det stylade bröllopet känns genomtänkt och väl utfört. Här finns det så mycket som vi gärna hämtar inspiration från.

trycksaker disco

Inbjudningskorten har inte bara den klassiska skuggningen av typsnittet och geometriska formerna, utan de har även tänkt på att använda ett språk som känns retro och nittiotalistiskt. Vi tänker särskilt på webbadressen till bröllopets detaljer, såklart. En så kul detalj!

90-tal bröllop

Fotografens ord om färgpaletten

The color palette of this ‘90s wedding inspiration shoot at The Riley Building was no easy feat to pull off. The designers had concerns about the number of colors, as well as how vibrant those colors should be. They started off with the base colors of pink, yellow, and purple and from there, they added in accent colors: lime green, yellows, and blues. The palette was vibrant and eccentric, but not over-the-top.

bohemiskt bröllop färgglatt
brudbukett röd rösa
brudklädsel 90-tal

Så snyggt! Det är en stor bedrift av de designers som jobbade med dekorationerna att få ihop så mycket färg, men de lyckades med bravur. Som vi fick läsa i kommentaren från fotografen, så handlar mycket om att bestämma ett fåtal basfärger och sen fylla på med accentfärger i måttliga mängder. Nedtonade kulörer av basfärgerna gul, lila och rosa återkommer i blomster, trycksaker och vigselbågen. På så sätt blir det inte en stor röra av färg samtidigt som den röda tråden fortsätter genom hela fotograferingen.

boho färgglatt bröllop
bordsdukning minimalistik
bordsdukning stilren boho
meny bröllop färgglad
bröllopsdukning bohemisk

Som vi älskar den här färgglada fotograferingen. Vi på Sisters in Law börjar direkt drömma oss bort till svenska höst- och vinterbröllop utomhus med den här typen av dekor. Hur fantastiskt skulle inte det kunna se ut?

lila tårta bröllop

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Kostym: Bonobos
Hår och makeup: LUSTREBella
Kuvert: Owl & Envelope
Möbler: Bee Lavish
Florist: The Farmer and I Flower Co.
Dekorationer: Pop & Drop
Bröllopskoordinator: XO Moreau Weddings and Events
Bageri: Iced Cakes & Confections
Lokal: The Riley Building
Workshop: Southern Love Workshop
Klänning: Unbridaled