Bröllopsbruket Med Begagnade Brudklänningar Har Öppnat I Stockholm

Vi lever i en tid där hållbarhet är extremt viktigt. Vi måste alla tänka på hur vi kan leva mer hållbart och inom bröllop finns det flera sätt att tänka hållbart. Se några exempel här: Floristerna tipsar: Blomsterinspiration för ett hållbart bröllop samt Hållbarhet inom bröllop + Edgar Allan Poe-inspirerad fotografering.

För lite drygt ett år sedan skrev vi om Bröllopsbruket - en samlingsplats för begagnade brudklänningar som öppnade i Göteborg. Nu har Bröllopsbruket även öppnat i Stockholm där de nyligen hade ett lanseringsevent. Genom Bröllopsbruket kan du hitta begagnade brudklänningar och en liten sneak peek av deras sortiment kan du se nedan. Om du är nyfiken på att ta en närmare titt i Stockholm kan du besöka Bröllopsbruket på Prästgårdsgatan 14 i Sundbyberg. Kanske hittar du just din drömklänning där?

Fotograf: Frunck Foto