Avslappnat DIY-bröllop Fullt Av Kreativitet

Alla ni som letar efter härliga dekorationer och små finurliga idéer att sätta ihop till ert bröllop, här har ni ett bröllop fyllt med underbar DIY-inspiration! Alison och Austin gifte sig på en underbar bakgård stylad i drömlik DIY-skrud. Platsen de gifte sig på har i grunden en väldigt bohemisk utstrålning, så brudparet valde att utveckla den och göra den till sin alldeles egna boho-värld. Det blev ett väldigt lekfullt och färgglatt bröllop i blått, turkost, vitt och grönt med röda detaljer.

Det slår oss, nu när vi ser det här fantastiska sommarbröllopet, att vi faktiskt snart är på tröskeln til försommaren - och alla underbara sommarbröllop! Hur härligt är inte det? Vi hoppas självklart på att sommarsäsongen kommer bjuda på bröllop lika härliga som detta, och att ni som är igång och planerar en sommarvigsel kanske kan inspireras av dagens bröllop, som är fotat av Nikk Nguyen Photography.

bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho
br%C3%B6llopsblogg%2Bboho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho

Gästboken är en återkommande del i de flesta bröllop och här finns många möjligheter till att ta ut svängarna! En gästbok kommer förhoppningsvis att sparas i många år, och chansen att man i efterhand tittar igenom den är ju större ju roligare man gör den. Dagens brudpar har ställt fram en polaroidkamera, så att gästerna kan komplettera sin hälsning med en bild. Andra sätt att låta gästboken få växa är att till exempel förbereda små frågor, låta gästerna få välja mellan två alternativ och ringa in det dem gillar bäst, låta dem få skriva ner deras favoritminne med brudparet och så vidare. Det finns massor av roliga idéer att tillämpa! Kommer ni läsare på några fler så får ni gärna dela med er av dem i kommentarerna.

bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho

Alison smyckade sin klänning med ett egengjort blomsterbälte, ett enkelt och kreativt sätt att piffa till sin look lite extra. Snyggt!

bröllopsblogg+boho
br%C3%B6llopsblogg%2Bboho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho

Att kvällen är tiden då bröllopsdagen är som bäst, det håller nog de flesta med om. Nervositeten från vigseln har lagt sig, alla är mätta och kanske är dansen i full gång. Men, vi vill ändå slå ett slag för att ta några minuter att gå ifrån festen för att ta porträttbilder i solnedgångens vackra ljus. Er bröllopsfotograf kommer säkert att fråga er om detta, men som brudpar är det alltid bra att ha i bakhuvudet också!

Letar du bröllopsfotograf eller en videograf just nu? Besök vårt arkiv med bröllopstjänster för att inspireras av alla de skickliga fotografer runt om i landet som finns listade där!

bröllopsblogg+boho
bröllopsblogg+boho

Fotograf: Nikk Nguyen Photography
Bakelser: VooDoo Doughnut
Klänning: David’s Bridal
Brudgummens klädsel: Men’s Wearhouse
Hårstyling och makeup: SC Beauty
Catering: Lupe Tortilla
Lokal: Lala Park