Brudklänningar Med Magnifika Släp

Vi har sett släp i alla dess former och storlekar - långa som korta, tyll som sidentyg. Förr i tiden användes släp på kläder för att visa vilken status man tillhörde. Ju längre släp, desto mer pengar hade man - tyg var en dyr vara, och kunde man spendera pengar på extra tyg så ville man visa det. Dessutom tog tyget upp mer yta på golvet, och drog därför mer uppmärksamhet till sig. Idag lever inte den anledningen kvar till varför man väljer att ha släp på sin klänning, utan nu är det mer av en smakfråga. Släp kommer idag i alla möjliga olika skepnader. De som är knappt synliga eller de som aldrig sveper förbi omärkbara.

De klänningar vi delar med oss av idag tillhör den senare kategorin. Här är de tillhörande släpen så vackra att det knappt går att ta ögonen från dem. Vi kan knappt föreställa oss hur mycket tid som måste ha gått åt till att skapa dem. Designern bakom brudklänningarna är Kenneth Winston och han har verkligen ett öga för detaljer. Det är nästan så att vi önskar att vi fick gifta oss tre gånger, bara för att kunna ha alla tre klänningar på oss!

bröllopsblogg+brudklänning

Det är nästan alltid så att det är de små detaljerna som gör det, och det stämmer även här - knapparna som går längst hela klänningen är en dekor som verkligen visar all tid och energi som lagts ner på denna skapelse.

bröllopsblogg+brudklänning
bröllopsblogg+brudklänning

Om vi bara får välja en så är nog ändå den här looken vår favorit, men det är med marginaler! Det är så otroligt snyggt hur broderiet går genom hela klänningen utan att skarvas av. Hela klädseln får en sådant fint flow. Sedan är ju ryggen på klänningen så innerligt vacker. Vilken tycker ni läsare bäst om?

bröllopsblogg+brudklänning
bröllopsblogg+brudklänning
bröllopsblogg+brudklänning
bröllopsblogg+brudklänning
bröllopsblogg+brudklänning
bröllopsblogg+brudklänning
bröllopsblogg+brudklänning
bröllopsblogg+brudklänning
bröllopsblogg+brudklänning
bröllopsblogg+brudklänning

Fotograf: Shelby Laine Photography
Hårstylist: No Coast Salon
Klänning: Dress Gallery Bridal & Prom Shop
Designer: Kenneth Winston