Färgstark Bröllop Med Gult Tema

Vi svenskar är ju ganska kända världen över för vår kärlek till neutrala färger. En typisk svensk vardagsoutfit är gärna svart med vita och gråa detaljer, redo att rockas. Och visst förstår vi varför, det är ett säkert, tidlöst stilkort som är lätt att plocka fram i ottan innan jobbet. Vi är en stor publik för den minimalistiska stilen, och kanske är det den där jantelagen som ligger lite bakom vår ovilja att sticka ut för mycket. Hur det än ligger till så kan det ju vara så skönt att bara få smälta in i mängden av välklädda, chica grannar.

Men så har vi ju också den där färgglada genen. Den där lilla rösten inom oss som ropar efter att något ska hända. Ge oss färg, form och nytänkande klädesplagg! Omfamna de tilldragna blickarna, sträck på ryggen och visa upp din personlighet i din klädstil.

Idag har vi ett färgsprakande stylat bröllop i den klaraste gula färgen av dem alla, fotograferat av Masha Bakker Photography. Den gula citronen har fått vara inspirationskällan till bilderna och gett det karaktär så det skriker om det. Vi älskar det och hoppas verkligen att det här är bilder som inspirerar er till att våga våga, vare sig det gäller att klä in er stora dag i en stark färg eller att gå efter ett drömbröllop som bryter alla traditioner som någonsin existerat inom bröllopsvärlden. Bring it!

sommarbröllop+urban+food truck
sommarbröllop+urban
sommarbröllop+urban
sommarbröllop+urban
sommarbröllop+urban+trycksaker
sommarbröllop+urban

Det här dessertbordet andas verkligen vår- och sommarvibbar. Det är färska snittblommor och bladverk i vaserna och citroner på väggarna, färska bär på bakelserna och ljusa toner i porslinet.

sommarbröllop+urban+dukning+bakselse
sommarbröllop+urban+tårta
sommarbröllop+urban+tårta
sommarbröllop+urban+dukning
sommarbröllop+urban+dukning
sommarbröllop+urban+dukning
sommarbröllop+urban
sommarbröllop+klädsel+diy

Att inkorporera DIY-dekorationer i bröllopet är alternativ som både är budgetvänligt samtidigt som det blir en trevlig aktivitet inför bröllopet att göra med varandra, familjerna eller vännerna. Win-Win! Hur många origami-fåglar hinner ni vika?

DIY bröllop
sommarbröllop+bukett
sommarbröllop+urban
sommarbröllop+urban

Sist och kanske även minst, om vi tänker på storleken på detaljen, vill vi uppmärksamma denna ursnygga fluga! Otroligt cool och passar perfekt in med DIY-temat på detta elopement. Vi är riktigt imponerade av kreatören som fått till det veckade mönstret!

sommarbröllop+urban+fluga
bröllopsbilder

Fotograf: Masha Bakker Photography
Bröllopskoordinator: BEST DAY EVER Events
Videograf: Jan Persoon
Florist: La fleuri
Brudklänning: Laura Van Rooij Bridal Couture
Förlovningsring: Minouche En Rune
Makeup + hår: Fleur pieterse
Kostym: Rietbergh
Porslin: Studio Lenneke Wispelwey
Photobooth: Taped Photobooth