Färgglatt Bröllop Med Inspiration Från Marocko

Det finns mycket att älska med Marocko, dess färgglada och glädjespridande design är verkligen en av anledningarna. I dagens inlägg delar vi med oss av en fotografering från Sarah Larae Photography och hennes kollegor i bröllopsvärlden. När de planerade den här inspirationsfotograferingen hade de just färg och det bohemiska i tankarna. Marocko är trots allt känt för sin värmande kultur - allt ska vara i sprakande färg! Landet har också en stor anknytning till det bohemiska och handgjorda, vilket vi tycker leverantörerna har fångat upp bra i den här stylingen. Vi spanar in den!

färgglatt bröllop
bröllop utomhus Marocko
bröllop färgglatt

Att blanda rosa med korall och gult får oss att tänka på Medinan i Marrakesh, ett ordnat kaos av olika kulörer och texturer. Och såklart, vad skulle ett Marockoinspirerat bröllop vara utan en fantastisk matta?

brudklänning utomhus färgglatt
brudklänning färgglatt
brudpar klädsel bröllop

Det känns inte mer än rätt att en stor bukett av olika nyanser och blomstersorter ska få ta plats på fotograferingen. Hade den varit för liten och nätt hade risken funnits att den försvunnit lite i allt som händer omkring. Nu får den istället ta lika mycket plats som till exempel möblerna som utgör platsen.

ljus färg brudbukett
lokal bröllop utomhus
brudtårta bröllop
bruddukning bröllop

Det vi tycker är roligast med ett färgglatt tema, det är att man kan gå lite all in vad gäller bordsdukning och andra dekorationer. Det spelar liksom ingen roll om glasen är av olika höjd eller form, allt passar in ändå. Något som hjälper med att få allt att se enhetligt är den neutrala basen som leverantörerna jobbat in: Från träden i i bakgrunden till det naturliga bordet och stengolvet. På så sätt är det inga färger som går emot varandra eftersom de alla har något neutralt att luta sig emot.

bordsdukning utomhus picknick bröllop
borddukning färgglad
bordsdukning bröllop
borddukning picknick
rosa bordsdukning
tårta rosa bröllop

Lonestar Chattanooga har gjort ett strålande jobb med att ta fram designen på tårtan, så snygg!

bordsdukning Marocko bröllop
bordsdukning rosa röd