Förbeställ Sisters In Law Magazine Issue 06

I mitten av februari släpper vi Sisters in Law Magazine 06, årets första nummer av vårt bröllopsmagasin! Det är ett 144 sidor tjockt nummer som tar oss från ett blomstrande fält i Texas, till det dramatiska isländska landskapet och vidare till det urbana London. Inspireras av tre fantastiska bröllopsberättelser, minimalistisk så väl som färgsprakande bröllopsinspiration, reportage och mycket mer i vårt nya nummer!

Du kan redan nu förbeställa ett nummer och på så sätt bli en av de första som får hem ett ex i brevlådan.

Se också våra tidigare nummer av Sisters in Law (några av dem finns på rea just nu). Tanken med Sisters in Law Magazine är att magasinen ska vara tidlösa. Inget i numren ska kännas inaktuellt. Det ska inte spela någon roll om man köper ett ex som släpptes förra året, innehållet i våra magasin är valda för att inspirera till bröllop länge.