Stylat Botaniskt Bröllop I Jordiga Toner

Alla som någon gång har letat bröllopsinspiration på Pinterest har garanterat bläddrat igenom bilder på brudpar som gift sig i växthus. Den växande trenden är sannerligen populär världen runt. Du behöver inte gifta dig i ett slott för att få ett sagobröllop, sök efter en botanisk trädgård eller ett växthus i ditt område och skapa tillsammans en sagolik miljö som varken ni eller era gäster kommer att glömma i första taget.

Leverantörerna bakom det stylade bröllop vi ska få se idag har använt sig av färger i jordiga toner som bränd orange och salviagrönt, som de blandat med naturliga material som linne och trä. De ville uppnå känslan av att naturen sveper in brudparet i en varm omfamning, vilket vi tycker att bilderna som Shannon Velie Photography LLC verkligen förmedlar. Följ med så tar vi oss en närmare titt på bilderna!

fåtöljer + växthusbröllop + green house
botanisk trädgård + växthus
trädgårdsbröllop + garden wedding

Vi är väldigt förtjusta i färgtemat som är genomgående i hela fotograferingen. Orange med inslag av trä och andra naturmaterial passar perfekt som komplement till växtligheten som omger det uppdukade bordet. Sammetsfåtöljerna är en härlig detalj som sätter pricken över i:et.

porslin + dukning + ljusstakar
sammet + velvet + bukett
centerpiece + table setting + bordsdukning

I den första delen av bildserien bär bruden en blomsterbroderad klänning. Hennes korta frisyr har behållits relativt ostylad och med bara en enkel makeup där fokus ligger på glow. Vi tycker att den naturliga looken är sååå fin i den här miljön!

brodyr + florals + flowers
brudklänning + broderad klänning
close up + makeupi + earrings
brudbukett + bukettinspo
inbjudan + invite + trycksaker

Även trycksakerna går i orange, med vacker kalligrafi på kuvertet och inbjudan. Vi rekommenderar verkligen att spara ett par av inbjudningskorten och menyerna från bröllopet, till exempel kan de vara roliga att ha kvar om du vill göra en scrapbook från er bröllopsdag.

trycksaker + inbjudan + kuvert + kalligrafi
placeringskort + servett + dukning
wedding cake + bröllopstårta + tårta

Funderar du också på att ordna ett bröllop i växthus? Vi gillar tanken på att äktenskapet börjar på en plats som perfekt symboliserar ett förhållande: båda behöver nämligen kärlek, vatten och näring för att fortsätta växa. Ni två är starkare tillsammans, och era rötter djupare. Här gror både plantor och relationer!

botaniskt + botanical + bukett
couple + photoshoot + plåtning
garden + trädgård + växthus
växthus + trädgård + botanisk trädgård

Som avslutning byter bruden om till en drömmig spetsklänning med bohemiska influenser. Klänningen ser nästan virkad ut, med långa, vida ärmar och genomskinliga partier. En riktigt bohemisk prinsessdröm! Den naturliga stylingen passar återigen perfekt med valet av klänning, ibland är less verkligen more.

bohemisk klänning + spetsklänning

Fotograf: Shannon Velie Photography LLC
Location: Valkaria Gardens
Design och dekorationer: Mimosas & Moonshine
Bröllopsklänning: Olivia Bowen Bridal
Florist: Buds Etc
Kalligrafi: The Fanatic Calligrapher
Hårstylist: Color On Tap