Bohemiskt Microbröllop I Trädgården: Yola + Chris

I detta inlägg ska vi få följa med fotografen Nikk Nguyen Photo på ett trädgårdsbröllop som han fotograferade i oktober 2020. Yola och Chris gifte sig mitt under pandemins tuffaste tider och fick därför anpassa sitt bröllop till de restriktioner som fanns, men det gjorde inte paret nånting. Istället passade de på att fokusera på allt det fina som kommer med ett microbröllop. Som intimiteten och närheten till sin partner och sina närmsta gäster, men även att kunna planera sin dag precis så som de ville, eftersom de hade färre personer att ta hänsyn till.

När pandemin är över hoppas vi att microbröllop och små elopements är något som får fortsätta leva kvar inom bröllopsvärlden. Under de senaste två åren har vi sett ett stort uppsving av mindre bröllop och många brudpar har fått upp ögonen för den här formen. Inte alla par önskar att planera stora bröllop med 50+ gäster. Vi på Sisters in Law tycker det är härligt med en blandning och är tacksamma för att vi fått möjligheten att inspirera er med så många elopements och microbröllop.

Nu spanar vi in dagens mysiga, bohemiska trädgårdsbröllop mellan Yola och Chris.

boho bröllop
boho bröllop klänning
boho bröllop klänning

Detaljer från bruden. Spetsen på brudklänningen är så vacker.

trädgårdsbröllop

Ord från fotografen

The whole entire day took place within a hundred feet - the rooms where Yola and Chris got ready, the back porch that served as Yola’s aisle entrance, and the adorable garden courtyard where they held their boho backyard wedding. String lights gave the garden an intimate, magical feel, while individual tables for their few guests meant that the event felt polished and intentional in a really special way.

trädgårdsbröllop
trädgårdsbröllop utomhus

De gäster som inte kunde närvara i trädgården fick följa bröllopet via videolänk. Ett populärt val som blossat upp under pandemin, men som även kan komma att bli användbart när pandemin lämnat oss. För gäster som bor långt bort eller som inte kan ta sig till bröllopet av andra skäl.

trädgårdsbröllop utomhus
trädgårdsbröllop utomhus
trädgårdsbröllop utomhus
trädgårdsbröllop utomhus
trädgårdsbröllop utomhus tårta